KORSETAS

Dar, regis, ne taip seniai didieji mados portalai ir žurnalai teigė, kad madingiausias aksesuaras bus korsetas arba korsetinis diržas (platus, suvarstomas ar su keliomis sagtelėmis), tačiau atėjo laikas, kai jis atsidūrė šalia tų daiktų, kuriuos privalai atidėti į šalį. Madingais bus ploni dirželiai ir nesuvaržyta talija, ją visdar galite pabrėžti kelnėmis ar sijonu aukštu liemeniu.

APTEMPTI DŽINSAI

Ko gero, ši tendencija buvo viena pastoviausių ir ne taip greitai kintanti. Siauro silueto modelis vyravo ne tik džinsuose, bet ir kelnėse ar netgi klasikinio stiliaus moteriškoje eilutėje. Tačiau atėjo laikas jas pamiršti ir prisijaukinti platėjančias kelnes. Idealiausiai toks variantas tiks žemaūgėms, bet figūros proporcijų nesugadins ir aukštesnėms moterims.

APATINIŲ TIPO SUKNELĖS IR PALAIDINĖS

Lengvutės, plazdančios, iš šilko, su nėriniais, gindančios - kurį laiką tokios suknelės ir palaidinukės iš mūsų spintų išstūmė kuklesnius modelius. Visgi dabar atėjo metas, kai apatinius primenantys rūbai susigrąžins savo tikrąją paskirtį, užleisdami vietą elegancijai ir subtilumui.

BATELIAI AUKŠTU KULNU

Pamirškite itin aukštą kulną turinčius batus, madingiausi modeliai bus su žemu, vos matomu kulniuku arba išvis be jo. Dabar dauguma moterų trokšta komforto, legvumo ir neskaudančių pėdų. Avalynės noselė bus kiek ilgesnė nei įprastai, o kulnas bus smulkus ir trumpas. Be elegantiškų odinių madingi ir sportinio stiliaus batai.

VIENSPALVIAI SPORTBAČIAI

Savotiška klasika spėjo tapti balti, juodi ar tamsiai mėlyni sportiniai bateliai. Patogumas turi derėti su grožiu, o madingiausi šį sezoną - aplikacijomis, siuvinėjimais ir kitokiu dekoru puošti sportbačiai. Jie turėtų tapti ryškiausiu jūsų garderobo dalimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)