„Due“ prekių ženklo vystytoja Indrė Lukošiūnaitė džiaugiasi, kad kuriami drabužiai sėkmingai vykdo savo misiją ir primena, bei supažindina su iškiliais ir talentingais įvairių laikmečių kūrėjais. Didžioji dauguma šios kolekcijos raštų yra sukurti garsaus britų tekstilės dizainerio, poeto, artisto Viljamo Moriso – fantazijos žanro pradininko Didžiojoje Britanijoje.

DUE

Naujausios tamprių kolekcijos modeliai yra kupini spalvų, tarpusavyje derantys, tačiau ir labai skirtingi, tam, kad kiekvienas atrastų savąsias tampres. Jos suteikia galimybę išreikšti save per aprangos detalę, išsiskirti iš minios ir jaustis itin patogiai.

DUE

Prekės ženklas kuria daugiafunkcines tampres, kurios tinka vilkėjimui darbe, treniruotei sporto klube, vakarui mieste ar kelionėje. Lietuvoje gaminami drabužiai yra ilgaamžiai, taip siekiant skatinti mažinti vartojimą renkantis ilgai tarnaujančius drabužius, rašoma pranešime spaudai.

DUE

Kolekcija kviečia pažinti bei atrasti ypatingą meistriškumą, atsiskleidžiantį per absoliučią simetriją ir įmantrias detales, atkreipti dėmesį į išskirtinį dizainą, gausų romantikos ir stebuklingų istorijų.

DUE
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)