Užsukus į Palangos centre esančią moteriškų drabužių, avalynės bei rankinių parduotuvę, pirmiausia akis patraukia „Antica Sartoria by Giacomo Cinque“ prekės ženklas, kurį teko matyti tik Italijoje. O štai jis puikuojasi ir „Sola“ drabužių parduotuvėlėje. Tad tampa smalsu, o ką gi ten dar galima aptikti.

Prekės Palangos parduotuvėje

Be vasariškų suknelių ar sijonų, čia galima rasti ir šventiškų, ir klasikinių apdarų. Ne tik kokteilinių ar pamergėms skirtų drabužių, bet ir pačioms nuotakoms – vestuvinių suknelių. Čia jas galima įsigyti vos nuo 28 eurų.

Pasak parduotuvės konsultantės, čia nerasite drabužių iš Kinijos. Į parduotuvę atkeliauja prancūziškos, itališkos, turkiškos prekės.

Nors parduotuvė įsikūrusi vos daugiau nei metus, tačiau jau susilaukia nemažai klientų.

„Pas mus dažniau lankosi užsieniečiai, ypač čia mėgsta užsukti rusų tautybės svečiai. Jie neslepia, kad prekės – autentiškos, nematytos, įdomesnės nei kitur ir įvairesnis asortimentas. Pas mus galima įsigyti ir vasariškų suknelių, ir proginių, ir net vestuvinių. Kaip sakant, visoms gyvenimo progoms“, – neslėpė parduotuvės pardavėja.

Pasižiūrėkite, kokius drabužius ir už kiek siūlo nusipirkti vasaros sostine tituluojamoje Palangoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)