Pompastiškos trijų dienų tuoktuvės įvyko praėjusį mėnesį Kaprio saloje (Italija). Užsienio žiniasklaidoje pranešama, kad iškilmės galėjo atsieiti net kelis milijonus eurų, tačiau tai – tik preliminari suma.

F. Chang prie altoriaus žengė vilkėdama įspūdingą, pagal jos pageidavimus pasiūtą šleifinę „Giambattista Valli“ mados namų suknelę. Suknelė tapo reikšminga ne tik nuotakai, bet ir ją kūrusiam italų dizaineriui – tai didžiausia ir įspūdingiausia jo kada nors kurta suknelė.

„Kiek save pamenu, visada troškau, kad svarbiausią gyvenimo dieną mane puoštų Giamba (Giambattista Valli – DELFI). Jo kūryba yra tiesiog pasakiška. Suknelė pranoko visus mano lūkesčius“, – pasakojo F. Chang.

Mrs. Li #feiandlincoln

A post shared by Justin Ng 吳世業 (@jnjustinng) on Jun 17, 2017 at 10:11am PDT

Žinoma, po oficialios dalies nuotaka pademonstravo ir dar vieną G. Valli kūrinį – vakarinei daliai ji rinkosi kiek trumpesnę ir subtilesnę dizainerio suknią. Tiesa, moteris nepanoro pernelyg nutolti nuo nuotakos įvaizdžio – antroji suknelė taip pat buvo pūsta ir balta.

Daugiau F. Chang ir L. Li tuoktuvių kadrų išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)