Platūs klubai

Rinkitės ties klubais švelniai prigludusias ir žemyn platėjančias kelnes. Tokios subalansuos figūrą, maskuos plačius klubus ir apvalesnes šlaunis. Pirmenybę teikite tamsiam ir kokybiškam audiniui, nesirinkite plono trikotažo ar žvilgaus šilkinio - plonas audinys tik išryškins apatinės kūno dalies trūkumus.

Puiku, jei kelnės bus su kantu ar kloste priekyje, ši detalė vizualiai ilgins ir plonins kojas. Labiausiai kojas dailins maksi ilgio kelnės aukštintu liemeniu, tokias mūvėkite su platforminiais aukštakulniais. Dengdamos akštakulnius kelnės sukurs dar ilgesnių ir liaunesnių kojų efektą.

Vida Press nuotr.

Smėlio laikrodis

Jei figūra primena smėlio laikrodį, jums pasisekė - galite drąsiai rodyti savo moteriškus linkius. Tiks į apačią platėjančios kelnės, tiek tamsios, tiek šviesios. Mūvėkite ir trumpintas plačias kelnes, vadinamuosius kiulotus. Ieškokite šiek tiek aukštinto juosmens, išraiškingą taliją akcentuokite diržu.

Vida Press nuotr.

Atsikišęs pilvukas

Jums tiks lengvai krintančio audinio kelnės, tiesesnio ar vos platėjančio silueto. Venkite aukštinto liemens ir sagų, kišenių bei užtrauktukų ties liemeniu – visa tai sutelks dėmesį į pilvuką. Prie kelnių derinkite laisvą palaidinę, liemenuotą klasikinį švarką, pastarasis figūrai suteiks moteriškumo, o palaidinė užmaskuos platų torsą.

Vida Press nuotr.

Tiesi figūra

Jeigu esate berniukiškos figūros (platesnių pečių), venkite apatinę kūno dalį siaurinančių kelnių. Rinkitės aukštintą juosmenį, faktūrišką audinį (siuvinėtą blizgučiais, smulkiai klostytą, nėrinius), nebijokite kišenių ties klubais. Tiks išraiškingai platėjantis siluetas, toks figūrai suteiks moteriškumo. Taip pat nevenkite šviesių ar ryškių spalvų, įvairių raštų. Visa tai klubams suteiks papildomos apimties ir figūra atrodys moteriškiau. Beje, kiulotai jums irgi puikiai tiks.

Vida Press nuotr.

Štai keli pavyzdžiai, kaip stilingai mūvėti madingąsias plačias kelnes: