Pirmiausia jis įvardijo, kokios yra to rekordo sąlygos.

„Sąlygos labai paprastos. Visą tą laiką turi dirbti, turi vykti normalios kirpyklos darbas: galvos plovimai, sušukavimai, kirpimai. Pagal rekordo taisykles, kas valandą priklauso penkių minučių pertrauka, nes nė vieno rekordininko nieks juk nenori nužudyti. Ką tu darysi su tomis penkiomis minutėmis – tavo reikalas. Gali jas naudoti kas valandą, gali kelias valandas neiti į pertrauką, o po to turimas pertraukėles susumuoti.

Iš patirties žinau, kad geriausia tas minutes sumuoti, vis dėlto geriau kas kelias valandas padaryti dvidešimties minučių ar pusvalandžio pertrauką, per kurią pavalgytum, nueitum į tualetą“, – paaiškino K. Gigevič.

Rekordą fiksuos Rekordų akademija, stebėdama tiesioginę transliaciją.

„Pasaulyje nėra tokio dalyko. Su Rekordų akademijos pagalba stengiuosi užregistruoti kokį rekordą į Gineso rekordų knygą, susirašinėjimas ir tarimasis vis dar vyksta. Kitais metais darysiu pasaulio rekordą“, – pasidžiaugė stilistas.

Šiam rekordui surinkta net 36 klientai, iš kurių dauguma – žinomi.

„Tikrai buvo lengva rasti žmones. Aš kviečiau savo klientus, žmones, kuriuos pažįstu, kurie vaikšto pas mane“, – pasakojo Kevin.

Visą laidos įrašą galite pažiūrėti paspaudę čia.

Tiesioginę transliaciją mūsų portale galėsite stebėti nuo šeštadienio ryto iki sekmadienio vakaro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją