1. Kaip ir daugumoje drabužių parduotuvių, išpardavimai čia vyksta tris kartus per metus: vasaros pabaigoje, prieš Naujuosius ir baigiantis žiemai.

2. Žemiausios kainos būna trečią išpardavimų savaitę. Pirmą savaitę nuolaidos siekia 20-25 procentus, antrą – 40-50 procentų, o trečią – net 70-75 procentus.

3. Parduotuvėje „Zara“ pirkite madingiausius drabužius, o kasdienius paprastus – kitose parduotuvėse. Pasak patyrusių klientų, džinsai ir pagrindiniai drabužiai parduotuvėje „Zara“ nėra pačios geriausios kokybės.

4. Nepirkite iškart naujausios kolekcijos batų. Išpardavimų metu jie bus nukainoti iki 50 procentų.

5. Parduotuvių asortimentas papildomas pirmadieniais, tad tikimybė įsigyti aukštos kokybės pigių drabužių didesnė savaitės pradžioje.

6. Mažiausios „Zara“ drabužių kainos yra Ispanijoje ir Portugalijoje (didžioji dalis drabužių pagaminami būtent šiose šalyse). Vykstate į kelionę? Pasiimkite dar vieną lagaminą drabužiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)