Tačiau, kad ir kokia juoda suknelė būtų nepamainoma ir tinkama bet kokiomis progomis, mados tendencijos keičiasi, o su jomis kinta ir visi, net klasikinio stiliaus drabužiai.

Nors dizainerė Coco Chanel teigė, jog maža juoda suknelė yra privaloma kiekvienos moters garderobo dalis, bet, panašu, kad naujausi mados vėjai paneigia pastarąją tiesą.

Maža geltona suknelė jau spėjo tapti vienu mėgstamiausių pasirinkimų įžimybių tarpe, o ant podiumo dizaineriai pristatė skirtingas jos variacijas.

Kiekvienais metais „Pantone“ korporacija skelbia madingiausią spalvą. Nors 2017 m. karaliaus visi įmanomi žali atspalviai tiek mūsų aprangoje, tiek interjere, tačiau mados kūrėjai ir stiliui neabejingos asmenybės noriai renkasi geltoną spalvą.

Ir visai nesvarbu, kokio atspalvio bus tavo geltona suknelė: ryškaus sintetinio, natūralaus, gaivaus citrinų, prislopinto pastelinio ar pereinančio į oranžinę - visi tonai yra madingi.

Rinkdamasi geltoną suknelę, atsižvelkite į tai, kokio stiliaus ir modelio jos norėtumėte bei koks yra jūsų figūros tipas. Trumpos mini ar midi tiks toms, kurios negali pasigirti ūgiu ar nemėgsta aukštakulnių, ilgos ir pabrėžiančios figūrą bus geru pasirinkimu aukšatūgėms, o dekoruotos įvairiais papuošimais - toms, kurios nori paslėpti figūros trūkumus ir akcentuoti jos privalumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)