Populiarūs 2023 m. pavasario/vasaros moteriškų palaidinių stiliai

Šią vasarą populiarūs palaidinių stiliai yra tokie pat įvairūs, kaip ir jas dėvinčios moterys. Nuo klasikinių užsegamų marškinių iki dailių, bohemiškų palaidinių – šį sezoną kiekviena ras kažką sau tinkamo.

Klasikiniai užsegami marškiniai

Klasikiniai užsegami marškiniai yra pagrindinis kiekvienos moters drabužių spintos elementas, o šią vasarą jie sugrįžta ir į madingųjų sąrašus. Ieškokite medvilnės arba lino marškinių, kurių modeliai – ir su tradicinėmis detalėmis, pavyzdžiui, smailia apykakle ar sagomis ant rankogalių, rašoma Shoeperwoman.com.

Laisvos, raukiniuotos, bohemiškos palaidinės

Jei norite atrodyti atsipalaidavusi ir bohemiška, geriau vilkėti ne marškinius, o palaidines. Ieškokite palaidinių, pagamintų iš lengvų audinių, pvz., šifono ar šilko. Jos turėtų būti laisvai priglundančios, gali būti puoštos sudėtingesnėmis detalėmis – tokiomis kaip kutai, siuvinėjimai ir nėrinių apdaila.

Palaidinės be pečių

Palaidinės be pečių yra dar vienas vasaros hitas. Šios palaidinės puikiai tinka šiltam orui, nes leidžia pademonstruoti šiek tiek odos, o kartu ir stilingai atrodyti.

Populiariausios moteriškų palaidinių spalvos ir raštai

Kalbant apie 2023 m. vasaros moteriškų palaidinių spalvas ir raštus, nėra jokių ribų. Nuo ryškių ir drąsių atspalvių iki klasikinių raštų – kiekvienam skoniui ir stiliui yra kažkas skirtingo.

Ryškios ir sodrios spalvos

Ryškios ir drąsios spalvos yra didelė šio sezono moteriškų palaidinių tendencija. Ieškokite ryškių geltonų, rožinių ir mėlynų atspalvių palaidinių arba drąsiai puoškitės ugningos raudonos arba ryškiai žalios spalvos palaidine.

Klasikiniai raštai

Jei nenorite pernelyg ryškios išvaizdos – klasikiniai raštai visada yra stilingi. Ieškokite nesenstančių raštų palaidinių, pvz., dryžuotų, taškuotų ar romantiškesnės išvaizdos – su subtiliu gėlių raštu.

Mišrūs raštai

Jei norite atrodyti tikrai madinga, rinkitės mišraus rašto palaidinę. Ji gali būti tokia paprasta, kaip palaidinė su marginta apykakle ir vienspalviu korpusu, arba tokia drąsi, kaip palaidinė su daugybe skirtingų spalvų ir raštų.

Kaip dėvėti moteriškas palaidines 2023 m. vasarą

Radus tobulą palaidinę, laikas pagalvoti, kaip ją dėvėti. Nepriklausomai nuo to, ar apsirengiate ją vakarui, ar kasdieniniam pasivaikščiojimui parke. Šią vasarą yra daugybė būdų, kaip dėvėti moteriškas palaidines.

Kad išvaizda būtų formalesnė, derinkite palaidinę su prie jos tinkančiu sijonu arba kelnėmis ir aukštakulniais. Pridėkite išraiškingų papuošalų ir delninukę, kad sukurtumėte išbaigtą ir stilingą aprangą.

Jei norite atrodyti labiau atsipalaidavusi, palaidinę dėvėkite su džinsais, šortais arba laisvesniu vasariniu sijonu. Pridėkite sandalus ar sportbačius, kad atrodytumėte patogiai ir be jokių pastangų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją