„Mano didžiausia svajonė buvo aplankyti šį miestą. Niujorkas – judrus ir niekada nemiegantis. Vos atvykusi į jį pajutau, kad viešnagė nepraeis veltui. Mane užplūdo noras sukurti kolekciją, kuri būtų skirta skubančiai miesto moteriai. Kolekcija tinka tiek į darbą, tiek į vakarėlį mieste. Tereikia pasirinkti tinkamus aksesuarus, avalynę. Lengvi kolekcijos audiniai leidžia mėgautis vasariškais orais, o romantiški modeliai atskleidžia moteriškumą“, – pasakoja G. Gineikaitė, siuvanti drabužius tik moterims.

Multifunkcinės suknelės yra siuvamos pagal individualius išmatavimus ir tinka bet kokiam figūros tipui. Tereikia pasirinkti figūros privalumus pabrėžiantį, tačiau trūkumus paslepiantį suknelės užsirišimo būdą.

Ne išimtis ir naujoji kolekcija, kurios drabužius taip pat galima dėvėti skirtingais būdais. Reikia pasirinkti užsirišimo būdą, kuris labiausiai patinka. Vasaros kolekcijoje – skirtingų ilgių suknelės, palaidinės, galinčios pabrėžti arba apnuoginti juosmenį. Visus drabužius vienija bendra detalė – išraiškingos, pūstos rankovės. Spalvos: balta, raudona, juoda, kreminė, audiniai marginti gėlių raštais.

Nors šią kolekciją įkvėpė Niujorkas, įvaizdinė fotosesija vyko Vilniaus senamiestyje. Šios fotosesijos tikslas buvo ne tik parodyti naująją kolekciją, bet ir atskleisti Vilniaus senamiesčio grožį. Fotosesijos modeliais tapo pati drabužių kūrėja ir jos komandos narė Manuela.

Kaip pasakoja G. Gineikaitė, fotosesijoje jos vaizduoja nuolat skubančias, užimtas miesto moteris, tačiau vis tiek gebančias išlikti stilingomis ir elegantiškomis. „Šios nuotraukos yra tai, dėl ko man iš laimės kaupiasi ašaros. Tikiuosi jos palies ir mano kūrybos gerbėjas“, – šypsosi dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)