Kolekcijos pristatymui šįkart pasirinkta ne ištaiginga, o urbanistinė erdvė – podiumu modeliams tapo betoninės lofto grindys.

Dešimtį metų drauge kolekcijas pristatantys dizaineriai liko ištikimi savam braižui, L. Larionova į savo kolekcijas įmaišė minimalizmo, o E. Rainys ir toliau moteris kvietė puoštis elegantiškomis suknelėmis.

Pirmoji kolekciją pristatė L. Larionova – modelius ji padabino ne tik moteriškus linkius pabrėžiančiomis medvilnės, šilko ir aksomo suknelėmis, griežtesnio kirpimo, padidinto dydžio viršutiniais drabužiais ir plačiomis, žemę šluojančiomis kelnėmis, bet ir platininės spalvos perukais.

Kolekcijoje dominavo žemės spalvų paletė, neapsieita ir be amžina klasika laikomos juodos ar šįmet populiarios švelnios, prigesintos levandų spalvos.

L. Larionovos kolekcijos pristatymas
Lilija Larionova

Ovacijomis palydėta ir E. Rainio kolekcija. Kūrėjas nesikuklino ir į savo kolekciją įmaišė vaiskias fuksijų, rožinę, aukso spalvas. Modelius puošė įvairiausių siluetų suknelėmis: tulpės formos sijonai, griežti viršutinės dalies kirpimai, subtiliai apnuoginta dekoltė ar pečių sritis.

Dažna dizainerio kolekcijoje pasitaikiusi detalė – masyvus gėlės žiedas, puošęs ne vieną kūrinį.

E. Rainio kolekcijos pristatymas
Egidijus Rainys

Kviečiame pasižvalgyti, ką kūrėjai siūlo ateinančiam rudeniui ir žiemai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt