MERGAITIŠKA SUKNELĖ

Ji trumpa gėlėta, iš plazdančio audinio, primena tuniką arba... išaugtą mergaitės suknelę. Ją galima dėvėti tiek prie kelnių, tiek prie storų pėdkelnių ar tamprių. Madingiausia - platėjanti nuo krūtinės apačios. Tokią mielai renkasi ir atlikėja Rihanna, o panašaus stiliaus sukneles buvo galima pamatyti scentriškojo dizainerio Jeremy Scott kolekcijoje.

DŽINSAI PAŽEMINTU JUOSMENIU

Kelis sezonus iš eilės tarp madingiausiųjų buvo džinsai paaukštintu liemeniu. Kuo aukštesniu, tuo geriau. Tačiau tendencijos yra tam, kad keistųsi. Tad kurį laiką dominavęs aukštas juosmuo leidžiasi žemyn iki pavojingos vietos ir vos laikosi ties klubais. Žinoma, tam turėtų būti tinkamai pasirinkta viršutinė aprangos dalis (svarbiausia, kad netrumpa), o neaukštas kelnių juosmuo neatidengtų ko nereikia.

TRUMPOS PALAIDINĖS

Kol stiliaus ikonomis vadinamos įžimybės mielai dėvi trumpas palaidines, šiuo metu tokią tendenciją mėginti pritaikyti prilygtų beprotybei dėl šaltų žiemiškų orų. Tačiau pastaroji tendencija taip greitai neišnyks ir ja bus galima pasidžiaugti atėjus pavasariui ir vasarai, o iki tol galime atrasti laiko savo figūros patobulinimui.

angelface 🆚 @versus_versace @versace_official

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on Sep 17, 2016 at 4:44pm PDT

SPORTINIS KOSTIUMAS

Sportinė apranga ne tik sporto salėje! Tokį šūkį galima pritaikyti naujausiai sportinės aprangos tendencijai. Madingiausias variantas - vienspalvis ar tinkamų spalvų švarkelio ir kelnių derinys. Jis nebūtinai turi būti pasiūtas iš sportiniams kostiumams skirtos medžiagos. Kai kurios įžimybės įsigudrina prie šios aprangos derinti ne sportinę avalynę, bet vakarui skirtus aukštakulnius, brangias „Chanel“ ar „Louis Vuitton“ rankines, ryškų makiažą. Ar jūs išdrįstumėte pasirinkti tokį įvaizdį?

football?

A photo posted by H E I R (@patriciamanfield) on Dec 10, 2016 at 6:20am PST

Do tracksuit in style with floral satin! 🌺✨ Shop the link in bio! #tracksuit #florals

A photo posted by Lipsy London (@lipsylondon) on Jan 16, 2017 at 11:06pm PST

PAKABUKAS SU VARDU

Privalu turėti, nes tokiu jau puošiasi aktorė ir modelis Cara Delevingne. Tai gali būti puiki dovana geriausiai draugei ar sesei, bet taip pat ir nauja alternatyva kiek pabodusiai kaklo juostelei-čokeriui. Madingiausias yra auksinis pakabutis, smulkiomis stilizuotomis raidėmis. Svarbiausia, kad jis būtų be jokių kitų papildomų papuošimų, pavyzdžiui, pusbrangių ar dirbtinių akmenukų.

Black nails & joolz 💫 #fblogger #jotd #joolista #personalizedjewelry #nameplatenecklace

A photo posted by Mademoiselle Jules (@mademoisellejules) on Apr 13, 2016 at 4:15pm PDT

PLONOS PETNEŠĖLĖS

Galima sakyti, kad išlieka tapati tendencija, kadangi iki tol buvo itin madingos palaidinės ir suknelės, primenančios nanktinukus. Ji pakinta tik tuom, kad išlieka plonos petnešėlės, o jos bus naudojamos kone visur: ant suknelių, šilko palaidinių ir netgi sunkių odinių rūbų. Toks drabužis įpareigoja, kad jūsų rankos ir oda atrodytų tiesiog tobulai. Ir ne tik. Atkreipkite dėmesį į tai, su kuo derinate pastarąjį drabužį: ar kartu su juo dėvimas sijonas nėra per trumpas, o galbūt pati suknelė ant plonyčių petnešėlių yra mini ilgio, perregima - bendras įvaizdis neturėtų atrodyti iššaukiančiai, antraip pretenduojate patvirtinti nuostatą, jog 2000-aisiais iš tiesų dominavo beskonis stilius.


DŽINSŲ DERINYS

Taip kaip sportinis dviejų dalių kostiumėlis, taip ir džinsinio švarkelio ir kelnių derinys bus itin madingas. Džinso atspalvius galite derinti ir rinktis vienodo mėlynumo švarkelį ir sijoną arba švarkelį ir kelnes. Tačiau galimas kitas variantas, kuris galbūt nevisoms patiks - skirtingų spalvų kostiumėlis, pavyzdžiui, juodi džinsai kartu su blukinto mėlynumo švarkeliu ar atvirkščiai.

⭐️ via @jean_in_us #star #denimondenim #doubledenim #jeans #blue #doubledenimaddiction

A photo posted by Double Denim Addiction (@double_denim_addiction) on Jan 16, 2017 at 11:30pm PST

PŪSTAS SIJONAS

Galite jo nemėgti, tačiau tokio stiliaus sijonas taipogi bus madingas. Tokiu mielai puošėsi dainininkė Selena Gomez. Jis neturėtų būti ilgas, geriausia, kad vos siektų kelius ar užsibagtų šiek tiek virš jų. Sijonas lengvai platėja, krenta klostėmis, o jo kraštai užsibaigia užlenkimu. Geriausiai toks modelis tinka berniukiškos ir apversto trikampio figūrų tipams.

#fw16 #bubbleskirt #Boots @sophietheallet x @jeanmichelcazabat_ #luxuryfashion

A photo posted by sophie theallet (@sophietheallet) on Jan 13, 2017 at 12:05pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)