Pavasaris ir vasara – metų laikai, kurie rimtas mintis paleidžia vėjais, o kasdienybei suteikia neįprasto lengvumo. Tai laikas, kai norisi keistis: drąsūs sprendimai, nauji iššūkiai, viskas, kas gyvenimui suteikia spalvų.

Šį sezoną „Undress“ kalba spalvomis: ramūs pasteliniai tonai konkuruoja su ryškiais – geltona, bordo, žalia ar violetine. Pirmą kartą kolekcijoje pasirodo raštai – kartu su grafikos dizainere Egle Plytnikaite sukurti gėlėti motyvai. Pirmą kartą čia ir neįtikėtinai lengvas, plunksnas primenantis audinys ir iš jo gimusios suknelės.

Šaltajam sezonui būdingas praktiškumas savo poziciją užleido puošnumui. Kolekcijoje dominuoja proginės suknelės: šių metų šiltojo sezono hitas – suknelės ant vienos peties su maxi ilgio sijonais, atviros nugaros, atidengiančios kiek daugiau, bet dar ne viską.

Vėsesniems vakarams – vizitine kortele tapusios švarko tipo suknelės. Visas sukneles vienijantis bruožas – ilgaamžis, laikui nepavaldus dizainas, įprasminantis klasikinės elegancijos sąvoką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)