Prieš metus (82 metų) Roberto Cavalli šeštą kartą tapo tėvu. Kūdikiui suteiktas Giorgio vardas, skirtas dizainerio tėvo garbei, kurį Antrojo pasaulinio karo metais nužudė naciai.

Italų mados dizaineris Roberto Cavalli

1940 metais Florencijoje gimusiam dizaineriui visą gyvenimą lydėjo sėkmė: nuo 1990-ųjų iki 2000-ųjų pradžios jis pasiekė savo įmonės viršūnę. Įmonė buvo parduota 2014 metais.

Du vaikai Tommaso ir Cristiana gimė iš pirmosios santuokos su Silvanella Giannoni, kuri nutrūko 1974 metais. Dar trys – Robertas, Rachele ir Daniele – iš antrosios santuokos su austrų modeliu Eva Duringer, kuri vėliau taip pat tapo jo bendradarbe mados namuose.

Dabartinei partnerei, savo paskutinio vaiko motinai, jis 2015 metais padovanojo Stora Rullingeno salą, esančią netoli Stokholmo.

2,4 mln. eurų vertės Stora Rullingeno sala yra prie Strengneso pakrantės, į rytus nuo Stokholmo, rašė dailymail.co.uk. Beveik 330 ha saloje yra pastatyta keturių miegamųjų kambarių vila, medžioklės namelis, baseinas ir golfo aikštynas. Šioje saloje taip pat yra vikingų piliakalnio liekanų.

Roberto su Sandra Nilsson gyveno nuo 2014 metų.

„Roberto Cavalli“: sapnų karalystė (2012 metai)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją