M. Markle kartu su sutuoktiniu dalyvavo princesės Dianos dukterėčios Celia McCorquodale tuoktuvėse.

Oscar de la Renta“ mados namų suknelė, kurią vilkėjo Meghan, buvo viskas, ko galėtų trokšti kukli tuoktuvių viešnia – romantiškai ilga, marginta madingais gėlių raštais, subtiliai atidengianti dekoltė sritį. Vis dėlto, smulkaus sudėjimo Meghan Markle joje, regis, ėmė ir paskendo – būtent tokius komentarus netruko laidyti interneto vartotojai. Netruko komentarų ir apie tai, kad suknelės medžiaga priminė audinį užuolaidoms.

Beveik 4 tūkst. 500 eurų kainavusi susiaučiama mados namų suknelė yra iš 2019 m. kolekcijos ir kol kas teikiami tik išankstiniai jos užsakymai. Vis dėlto, naujai karališkosios šeimos narei nėra nieko neįmanoma – anksčiau jos nenorėjo rengti nė vienas garsus dizaineris, o dabar mados namai patys siūlosi aprengti hercogienę ir siūlo jai išskirtines galimybes būti pirmąja, apsivilksiančia naujos kolekcijos drabužius.

Prie suknelės buvusi aktorė priderino klasikinius šviesius aukštakulnius, delninę ir galvos apdangalą iš britų parduotuvės „Marks & Spencer“, kainavusį vos 30 eurų.

Šis įvaizdis interneto vartotojus tarsi padalino į dvi stovyklas: vieni peikė, teigdami, kad suknelė hercogienei per didelė, kiti priešingai – gyrė subtilų moters pasirinkimą ir nenorą užgožti nuotaką. O štai leidinys „Harper's Bazaar“ drąsiai skelbė šią suknelę tobulu pasirinkimu vasaros vestuvėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)