Nors Mažeikiuose itin daug žmonių dienos metu nematyti, visi sutiktieji maloniai nustebino savo apranga.

Pasirodo, čia sutikti žmonės drabužius siuvasi pas siuvėjas ar perkasi dėvėtų drabužių parduotuvėse, kartais juos persisiuva ar savaip sumodeliuoja. Pasak stileivų, jose galima rasti unikalesnių, išskirtinių drabužių.

Mažeikių miesto gyventojai – stilingi, nebijantys išsiskirti ir puikiai atrodantys. Nudžiugino ir senjorė, kuri drąsų įvaizdį pagyvino oranžiniais ir rožiniais plaukais.

Mažeikiečių stiliukas

Sutiktieji neslėpė, kad mieste ne viską rasi, ko norėsi, todėl tenka vykti apsipirkti ir į didmiesčius.

„Apsiperku tikrai ne Mažeikiuose. Nelabai įmanoma čia ką rasti – turgus, turgeliai, į kuriuos suvežtos Gariūnų prekės, dėvėtų drabužių parduotuvės, keli prekybos centrai“, – sakė sutiktoji praeivė.

Anot jos, mieste yra ir lietuvių dizainerių drabužių butikų – net du! Ten kartais apsilanko ir kiti stileivos, įsigyja įdomesnių aprangos akcentų. Jei neranda to, ko nori, važiuoja į didesnius miestus apsipirkti, pavyzdžiui, į Klaipėdą ar Vilnių.

Kiti sutiktieji tikino, kad drabužius siunčiasi iš užsienio arba perka lietuvių kūrėjų rūbus internetu.

Pasižvalgykime, kaip atrodo šio miesto gyventojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)