1. Burgundiškas atspalvis

Raudonojo vyno atspalvis puikiai tiks turinčioms baltą it porcelianas odą bei paryškins jūsų gražias mėlynas akis.

2. Rožinė

Rožinis atspalvis dar niekada nebuvo toks madingas kaip dabar. Ši tendencija aktuali kalbant ne tik apie drabužius, bet ir makiažą. Rinkitės šviesiai rožinį atspalvį (kitaip vadinamą „barbių“), kuris pagyvins net ir paprasčiausią aprangą.

3. Disko stilius

Vintažas grįžta, o, ypatingai, 8 dešimtmetis. Šio laikmečio ypatybė - drąsus makiažas! Pasirinkite mėgstamiausią spalvą ir ja dažykite ne tik akių vokus, bet ir skruostikaulius bei smilkinių sritį. Žinoma, toks makiažas tinkamas vakarui.

4. Išryškinkite akių spalvą

Jeigu jūsų akys mėlynos, naudokite šiltus tonus: rožinę, raudoną, oranžinę, persikinę. Jeigu jos rudos ar žalios, rinkitės žalius atspalvius, geltoną, mėlyną.

5. Vyšnių raudona

Raudona spalva negali netraukti susižavėjusių žvilgsnių. Nebūtina vilkėti raudoną rūbą, pakaks raudonais šešėliais vos paryškinti akis.

6. Oranžiniai dryžiai


Naujausia makiažo tendencija - nedažyti akių vokų, tačiau vietoje jų dažus tepti virš antakių. Kaip tai beskambėtų keistai, rezultatas originalus. Vietoje oranžinės galite rinktis ir kitus atspalvius. Puikiai tiks geltona, šviesiai mėlyna ar raudona.

7. Mėlyni tonai

Mėlyna spalva visada karaliavo makiažo madoje, tačiau šį sezoną pamirškite žydrą atspalvį. Modernumo siekiančios moterys renkasi tamsiai mėlynus tonus, tarytum ši spalva būtų sumaišyta su pilkais, violetiniais ar kitais atspalviais.

8. Kelios spalvos

„Color blocking“ principas sugrįžta, tik šį kartą ne aprangoje, o makiaže. Viršutinius akių vokus dažykite šviesesne, o apatinius - tamsiasne derančia spalva. Toks makiažas nebūtinai tinkamas vasara.

9. Citrinų geltona


Geltona ne tik atgaivina pavargusį veidą, bet ir suteikia jaunatviškumo. Jeigu toks makiažas jums atrodo per ryškus, dažus naudokite kaip akių apvadą ir plona linija apveskite viršutinį akių voką.

10. Slyvų atspalvis


Puikus variantas vakarui, derinant prie vakarinės aprangos. Taipogi jeigu jums pabodo padūmavusių akių efektas, galite jį pakeisti šiuo variantu. Tačiau reikėtų rinktis kelis panašius atspalvius, kad sukurtumėte tamsėjantį efektą, o akys neatrodytų apsunkusios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)