Šis derinio apibūdinimas yra apimantis kojines bei basutes ir kojines bei visą kitą avalynę, neturinčią uždaro priekio.

Irina Shayk pasiryžo nesilaikyti beveik visų žinomų mados taisyklių, rašo vogue.co.uk. Vedama stilistės Natashos Colvin, kuri jai yra tarsi Virgilijus Dantei, modelis avėjo Elžbietos epochos stiliaus futbolo batelius prie nuogo kūno iliuziją skleidžiančių suknelių, vilkėjo vestuvines sukneles, nors nebuvo nuotaka, mūvėjo siaurikių įkvėptas kojines virš kelių ir vilkėjo – o, Dieve! – drabužius su horizontaliais dryžiais.

Visa tai šįkart I. Shayk dar gali papildyti smailianosėmis aukštakulnėmis basutėmis, kurias avėjo su akinamo baltumo kojinėmis.


Žinoma, daugybė dizainerių (pavyzdžiui, Miuccia Prada) žino, kaip įžūliai gali atrodyti tokie miniatiūriniai nusižengimai: apranga, kuri yra tokia neteisinga, jog atrodo tinkama.

Modelis šiam įvaizdžiui taip pat pasitelkė „Lacoste“ švarką ir teniso sijonėlį suapvalintais kampais, o tai turėjo prasmės, turint galvoje, kad „US Open“ teniso čempionatas pagal žiniasklaidos dėmesį pranoko mados savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)