JAV pirmoji dama, užtikrintai siekianti perrašyti Baltųjų rūmų mados taisykles, renginiui pasipuošė ryškiai raudonu, aptemptu sijonu, puoštu raukiniais ir dekoru. Sijonas šiek tiek priminė tradicinio ispaniško flamenko šokėjų apdarą.

M. Trump pat taip pat pasirinko vilkėti itin aptemptą ir kiek permatomą megztinį apvaliu kaklu. Tokius penktajame ir šeštajame dešimtmetyje buvo pamėgę to meto moteriškumo etalonai Marilyn Monroe ir Jane Russell.
Marilyn Monroe

Po megztiniu aktorės dėvėdavo liemenėlės su kulkos formos kaušeliais (angl. bullet bra). Ne paslaptis, kad prie kūno prigludusius megztukus stiliaus ikonos vilkėjo tam, kad išryškintų savo biustą.

Visa laimė, kiek konservatyvesnė M. Trump nuo tokio stiliaus sprendimo susilaikė ir po megztiniu vilkėjo paprastą baltos spalvos liemenėlę.

Kontrastingą derinį ji papildė ryškiai raudonais aukštakulniais bateliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)