24-ieji kasmetiniai „Latin Grammy“ apdovanojimai surengti 2023-ųjų lapkričio 16 dieną Sevilijoje esančiame FIBES konferencijų ir parodų centre.

Lotynų „Grammy“ apdovanojimai

Prieš apdovanojimų ceremoniją lotynų muzikos pasaulio žvaigždės pozavo ant raudonojo kilimo pasipuošę įmantriausio kirpimo kostiumais ir suknelėmis.

Lotynų „Grammy“ apdovanojimai

Delfi Stilius parinko įspūdingiausių, provokatyviausių ir ekstravagantiškiausių suknelių galeriją iš 24-ųjų lotynų muzikos „Grammy“ apdovanojimų.

Lotynų „Grammy“ apdovanojimai

Kaip matyti iš viso pasaulio atvykusių muzikantų ir muzikos industrijos svečių stiliaus, aprangos pasirinkime dominavo daug nuogo kūno, ryškių spalvų, ar net pompastikos, o kartais – tik kuklaus minimalizmo.

Lotynų „Grammy“ apdovanojimai

Nuo Rosalia ir Kenia Os iki Anittos, Shakiros ir kitų – čia užfiksuotos geriausios mados akimirkos iš lotynų muzikos „Grammy“ apdovanojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją