„Matydamas didelę „L’Officiel Lithuania“ pažangą per pastaruosius metus, kurią geriausiai įvertino skaitytojai, išpirkdami visą rugsėjo numerio tiražą per pirmąsias dvi prekybos savaites, supratau, kad esame subūrę itin stiprią komandą, turinčią didelį užsidegimą darbui ir daug potencialo bei kompetencijų mados srityje, – sprendimą plėstis komentuoja VšĮ „Mados akademija“ direktorius Tadas Bruzgulis. – Ši komanda ir Agnės partnerystė įkvepia galvoti apie verslo plėtrą. „StiliuSOS.lt“ yra puikiai visuomenėje žinomas prekinis ženklas ir jo sąjunga su „L’Officiel Lithuania“, mano manymu, yra perspektyvi bei atverianti duris naujoms idėjoms, kurias dar šiais metais pristatysime.“

Susijungus dviems prekės ženklams paslaugų ir projektų tik daugės, tačiau „StiliuSOS.lt“ nenutols nuo savo ištakų – konsultacijų stiliaus klausimais. Prie komandos prisijungus savo srities profesionalėms, žurnalo „L’Officiel Lithuania“ stilistėms Irinai Cybinai, Kamilei Bukauskaitei ir Simonai Senkauskaitei šios konsultacijos taps dar įvairesnės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)