„Turbūt kaip ir kiekviena, mintyse galvoju kaip noriu atrodyti šiandien. Negaliu išskirti vieno įvaizdžio, kuris lydėtų visada. Tad šį šaltąjį sezoną siūlau tris naujus produktus, kurie aprėpia nuo laisvalaikio iki sportinio pasirinkimo. Kiekvienas iš naujų drabužių yra dviejų spalvų – šviesus ir tamsus, priklausomai, kokia šiandien nuotaika apsirengti.

O gal galima pasidovanoti skirtingus juos sau ir savo geriausiai draugei ar mamai? Manau, tai puiki dovana artėjančių švenčių proga.“ – teigia prekės ženklo įkūrėja.

Dviejų spalvų vilnoniai susiaučiami kardiganai skirti toms, kurios nori jaukumo ir pasipuošti šaltiems žiemos vakarams.

Kitas pasirinkimas, anot K. Svilaitės, yra kostiumėliai, kurie aprėpia turbūt daugiausiai nuotaikų ir progų. Juos galima dėvėti ir darbe, ir šventėje, rinktis net pasivaikščiojimui. Dizainerė mėgsta naudoti audinius nauja paskirtimi, pavyzdžiui, laisvalaikio kostiumas yra pasiūtas iš kostiuminės medžiagos, tai suteikia galimybę drabužį naudoti plačiau.

Trečiasis produktas – „unisex“ džemperiai, tinkantys tiek merginoms, tiek vaikinams.

Trys skirtingi produktai – trims skirtingoms nuotaikoms, kaip sako K. Svilaitė, – kad visada būtų, ką apsirengti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)