Pasak 46-erių K. Orbakaitės, kiekviena daina jai yra teatrališka istorija, kurią ji pati išgyvena. Tai buvo matyti ir scenoje – jaunatviškos išvaizdos dainininkė ne tik emocingai atliko populiariausius šlagerius, bet ir parodė išskirtinius choreografinius gebėjimus. Tokius sceninius talentus Kristina paveldėjo iš savo mamos – legendinės rusų scenos ikonos Alos Pugačiovos.

Tūkstančiai šios muzikos mylėtojų ir K. Orbakaitės klausytojų susirinko į tradiciškai paruoštą salę, kurioje skambėjo gerai žinomos „Den Poidet“, „Maski“, „Krylja“, „Svedebnaja“, „Raz I Navsegda“, „Solnce“, „Pereletniaja Ptica“ ir kitos dainos.

O prieš pat koncertą rusų scenos numylėtinės gerbėjai mielai sutiko įsiamžinti DELFI Stilius fotogalerijoje.

Ketvirtadienio vakarą papramogauti į K. Orbakaitės koncertą atvykę vilniečiai ir miesto svečiai rinkosi išraiškingus drabužius. Dominavo ryškios spalvos, o bene daugiausia buvo raudonos spalvos aprangą ar raudoną stiliaus akcentą pasirinkusių svečių.

Kiek kukliau pasirodė vyrai, o tuo tarpu moterys nepraleido progos išsipustyti ir ryškiu stiliumi atkreipti į save dėmesį – vilkėjo įmantrius kostiumėlius, tviskančias sukneles, ilgus, žemę siekiančius paltus, nereta dama avėjo ilgaaulius ar aukštakulnius batus, puošėsi subtiliomis rankinėmis ar delninėmis. Be to, į šventinį koncertą atvyko pasidariusios specialias šukuosenas ar net vakarinį makiažą.

DELFI Stilius nuotraukų galerijoje žiūrėkite, kaip į rusų estrados princesės K. Orbakaitės koncertą pasipuošę susirinko gerbėjai ir svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)