Konkurse varžėsi 13 dalyvių, kurie po penkių valandų trukusio darbo, ant scenos žiūrovams pristatė savo modelius – dominavo neįprasti kostiumai ir išskirtinis grimas. Pasak kūrėjų, ne visi spėjo įtilpti į nurodytą laiką ir užtruko daug daugiau valandų, o šiam konkursui pradėta ruoštis dar prieš gerą mėnesį – juk reikia sugalvoti idėją, paruošti kostiumą ir galiausiai pritaikyti tinkamą grimą modeliui.

Kūno tapybos čempionatas „Šepetėlių kovos“

Scenoje pasirodė: dvi undinėlės, mistinė būtybė, tvarioji gėlė, moliūgas, rojaus gundytoja, ugnies ir ledo karalienė, dirbtinio intelekto dabartis, Gorgonė medūza, Mėnulio žmogus, mitologinė būtybė – Mara, baltoji patirtis ir bitė motinėlė.

Livetos Sorakaitės modelis „Bitė motinėlė“

„Tai aštuntąjį kartą vykstančios „Šepetėlių kovos“. Konkurse dalyvauja „Estetikos ir grimo akademijos“ esamos ir buvusios studentės, taip pat Klaipėdos technologijų mokymo centro studentės. O kiekvienais metais stengiamasi tobulėti ir padaryti vis geriau“, – teigė šio konkurso iniciatorė, „Estetikos ir grimo akademijos“ direktorė Ineta Ragainytė.

Jurgitos Jurčiuvienės modelis „Tvarioji gėlė“

Kūno tapybos darbus vertino kompetentinga profesionalų komisija ir parodos lankytojai.

Pirmąją vietą laimėjo Gabrielės Nomgaudytės modelis „Baltoji patirtis“.

1-oji vieta: Gabrielės Nomgaudytės modelis „Baltoji patirtis“

Antroji vieta atiteko Rūtos Ščerveninos modeliui „Gorgonei medūzai“.

Komisijos sprendimu buvo nominuotos net trys trečiosios vietos, kurių laimėtojomis tapo Kamilė Zymonaitė, modelis „Marlina“, Kristina Vitkuvienė ir jos „Mėnulio žmogus“ ir Aiva Sungailaitė su modeliu „Moliūgas“.

Kūno tapybos čempionatas „Šepetėlių kovos“

Taip pat buvo nominuoti trys modeliai, geriausiai atskleidę ir išpildę meistro idėją, tai – Jelenos Fedorento „Mistinė būtybė“, Kamilės Zymonaitės „Marlina“ ir Livetos Sorakaitės „Bitė motinėlė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)