Insider.com primena, kad dainininkė „Met Gala“ renginyje yra dalyvavusi dešimt kartų. Pirmą kartą 2007 m. gegužę pasirodžiusi ant „Met Gala“ raudonojo kilimo dainininkė pasipuošė gana paprasta, bet gražia Georges Chakra balta suknele su sidabriniais papuošimais ant liemens.

Rihanna

Prie suknelės ji priderino juodas tinklines pirštines ir raudoną rožę, kad atitiktų tų metų temą „Poiret: Mados karalius“. Tai buvo subtilus tuomet kylančios žvaigždės įvaizdis, kuris netruko įeiti į mados istoriją kaip pirmasis bandymas. O vėlesnieji bandymai vis augo ir Rihannos įvaizdis virto išties karališku.

Rihanna

Kituose „Met Gala“ renginiuose ji pasirodydavo vis puošnesnė. Vienais metais pasirinko juodą seksualią suknelę, kitais metais geltoną suknią su fantastiško ilgio šleifu, dar kitais – konstrukciją iš gėlių...

Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna

O per paskutinįjį, pastarąjį savaitgalį vykusį „Met Gala“ renginį, kurio tema – pagarba didžiam, jau anapilin išėjusiam dizaineriui Karlui Lagerfeldui, Rihanna vilkėjo pagal užsakymą pagamintą „Valentino“ aukštosios mados kūrinį.

Suknelė buvo prigludusia viršutine dalimi ir akcentavo pilvuką. Sijonas nuleistu juosmeniu liejosi į ilgą traukinį. Rihanna ansamblį užbaigė gobtuvu, kuris buvo visiškai padengtas didelėmis gėlėmis ir pirštinėmis be pirštų.

Rihanna
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją