Elegancija spindėjusiame renginyje buvo galima sutikti modelį Simoną Starkutę, aktorius Liną Bražinskaitę, Vaidą Lisikaitę, Justiną Daugėlą, tituluotą gražuolę Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę, grožio konsultantę Vaidą Jasaitienę, verslininką Žilviną Grigaitį, plaukų stilistą Karolį Murauską, rašytoją Laimą Lavaste su gyvenimo draugu, džiazo muzikantu Leonidu Šinkarenko ir kt.

Kalėdinis grožio vakarėlis

Drauge su iliuzionistu Mantu Wizard šveicarų plaukų priežiūros priemonių „Crescina“ apdovanojimo VIP vakarą vedė atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Apdovanojimų vakarą saksofono garsais atidarė Juozas Kuraitis.

Kalėdinis grožio vakarėlis

Ypatingai šaltuoju sezonu plaukų slinkimas, retėjimas, plikimas – daugelį varginanti problema. Pasak grožio specialistų, moterys tai išgyvena kur kas jautriau, nors plikimas labiau būdingas vyrams. Renginio metu svečiai turėjo galimybę susipažinti su šveicarų plaukų priežiūros priemonėmis.

Vakaro metu kalbintos žinomos moterys dalinosi mintimis, kaip jos prižiūri, puoselėja savo plaukus. „Savo plaukus patikiu geriausiam Lietuvos plaukų stilistui Juozukui!“, – sakė dainininkė, renginių vedėja N. Pareigytė-Rukaitienė. – Namuose turiu visą eilę plaukų priežiūros priemonių: nuo ampulių, kruopščiai atsirinktų šampūnų iki aliejukų ir nenuplaunamų kondicionierių. Nevengiu ir papildų skirtų specialiai plaukams stiprinti.“ Be to, atlikėja šaltuoju metų laiko niekada neinanti į lauką kruopščiai neišsidžiovinusi plaukų.

Kaip sakė modelis, drabužių kūrėja Simona Starkutė, visų pirma jau ilgas laikas, kai ji yra pasirinkusi vieną geriausių Lietuvos plaukų specialisčių, kuri jai sudaranti programą, kada ką ir kaip daryti su plaukais. Žinoma moteris sakė dažanti plaukus tik kartą ar du per metus ir tik labai geromis, profesionaliomis priemonėmis, kad jie būtų kuo mažiau pažeidžiami. Taip pat Simonai grožio salone daromos įvairios profesionalios plaukų priežiūros procedūros. Namuose modelis naudoja ne komercines, o labiau nišines kosmetikos priemones. „Būdama Lietuvoje naudoju labiau natūralias priemones, tačiau, kai tenka išvažiuoti ir norisi greito, gražaus efekto, naudoju profesionalius, greitu poveikiu pasižyminčius produktus. Darausi PRP bei kitokias plaukų terapijas, kad būtų pagerintas pats plaukų augimas“, – pasakojo S. Starkutė.

Kalėdinis grožio vakarėlis

„Plaukų priežiūra man kaip moteriai visada yra labai svarbi. Plaukus visuomet kruopščiai prižiūriu ir renkuosi priemones itin atsargiai, – sakė išorinio ir vidinio grožio konsultantė Vaida Jasaitienė. – Produktų paklausa itin didelė, bet reikiamą rezultatą teikiančių – išties mažai. Naudoju įvairius aliejus prieš plaukų trinkimą ir galvos odai skirtą pylingą, mažai putojančius šampūnus, ir, žinoma, kaukes.“ Jei niekur neskuba moteris leidžia savo plaukams patiems natūraliai išdžiūti, lengvai juos paformuodama apsauginių priemonių, tokių, kaip aliejus ar serumas, dėka“, – patikino grožio specialistė.

Aktorė, psichologė Lina Bražinskaitė norėjo pasidžiaugti, turinti net dvi nuostabias plaukų stilistes, kurios ne tik yra puikios savo srities profesionalės, bet ir geros jos draugės. „Tad savo plaukų priežiūrą salonuose patikiu joms, o namuose naudojuosi jų parinktais šampūnais, kaukėmis bei kitomis plaukus puoselėjančiomis priemonėmis“, – sakė Lina. Ar žiemą aktorė kaip nors išskirtinai prižiūrinti savo plaukus? „Prasidėjus šaltajam sezonui plaukus palepinu intensyvesnėmis, žiemos laikotarpiui skirtomis kaukėmis. Dažniau naudoju ir plaukus drėkinančias priemones, mat šildymo sezono metu jie greičiau tampa sausesni ir šiurkštesni“, – teigė pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)