Ko gero sunkiai rastume bent vieną žmogų, kuris vaikystėje nebūtų turėjęs mamos numegzto didelio ir spalvingo megztinio, o dar labiau - Kalėdinio. Puoštas eglučių, žiemos vaizdais, elniais ar Kalėdų seneliu - kokia bebūtų jo išvaizda, lengvai prisimenate tokį vaizdą. Tačiau tokie megztiniai dabar atrodo kaip tolima praeitis.

Ir vis dėlto nevisiems! Štai komikė ir gerai žinoma aktorė W. Goldberg visus nustebino kūrybiniu proveržiu. Ji žinoma ne tik kaip kino ekranų žvaigždė, prodiuserė ir TV laidų vedėja, bet šiuo metu ir kaip dizainerė. Jau visai netrukus moteris ketina išleisti, kaip pati vadina „bjaurių Kalėdinių megztinių liniją“, kuri bus randama didžiausiuose JAV prekybos tinkluose. Megztiniai kurti iš natūralių medžiagų: alpakos vilnos, medvilnės ir kašmyro.

„Man visada patiko Kalėdiniai megztiniai. Toks drabužis pakelia nuotaiką. Juos dėviu ganėtinai ilgą laiką. Kurdama megztinius, galvojau, ką norėčiau matyti ant jų“, – dienraščiui „The New York Times“ pasakojo aktorė.

Aktorė W. Goldberg J. Fallono laidoje

Paklausta, prie kokių drabužių jos nuomone būtų galima derinti tokius megztinius, aktorė atsako, kad rekomenduotų vilktis juodus džinsus arba jų alternatyvą ir daugiau laisvalaikiui skirtas sportinio stiliaus tampres - originaliam įvaizdžiui sukurti.

Tačiau ir kitos žinomos asmenybės nevengia atrodyti žaisingai bei žino, kaip ir prie ko tinkamai priderinti Kalėdinį megztinį ir atrodyti stilingai. Štai vienos vilki jį prie trumpučio sijono bei ilgaaulių virš kelių. Puiki alternatyva - kiek ilgesnis, oversized tipo megztinis vietoje suknelės.

Kitas variantas - odinės kelnės arba tamprės. Prie jų avėkite sportinio stiliaus batelius arba grubius aulinukus.

Dar vienas, kiek elegantiškesnis derinys - siauri džinsai ir aukštakulniai. Kodėl gi ne?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)