1. PIEŠTUKO SIJONAS

Vilkėdama platų megztinį aukštu kaklu prie siauro sijono atrodysite moteriškai, figūra nepaskęs drabužiuose. Čia dailiai atrodys trumpi aukštakulniai aulinukai.

Vida Press nuotr.

2. PLATĖJANTIS SIJONAS

Toms, kurioms patinka mergaitiškas stilius, verta rinktis prigludusį golfą ir segėti romantišką platėjantį sijoną. Vakarui tiks elegantiški aukštakulniai, kasdienai - standžios odos ilgaauliai iki kelių arba prigludę virš kelių.

Vida Press nuotr.

3. SARAFANAS

Vienas madingiausių būdų vilkėti megztinį aukštu kaklu - rengtis jį po suknele. Ši gali būti tiek sarafano, tiek naktinukų tipo.

Vida Press nuotr.

4. SLUOKSNIAI

Drąsiai sluoksniuokite prigludusį golfą ir drabužius. Ant jo galite vilkėti ne tik jau minėtą suknelę, bet ir švarką, liemenę ar marškinius.

Vida Press nuotr.

Prie oversized megztinio aukštu kaklu labiau tiks siauresni džinsai, o prie prigludusio stilingai atrodys laisvesni, boyfriend stiliaus. Kojas padailins aulinukai aukštu ir masyviu kulnu.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)