Stilistė Kamilė Bukauskaitė pristatė 3 būdus, kaip šventinio garderobo elementus įkomponuoti į kasdienius derinius, rašoma „Newmood“ pranešime spaudai.

Šventės + kasdienybė

Puošnius, iš pirmo žvilgsnio šventėms skirtus, drabužius galite drąsiai derinti su laisvalaikio arba sporto elementais. Taip sukursite pusiausvyrą tarp vakaro ir dienos stiliaus. Marškinėlių ir striukės derinys neutralizuos žvynelių puošnumą, o pastarieji suteiks deriniui valiūkiško šarmo. Tai visiška stiliaus pergalė!

Įvaizdis

Vakaro elegancija

Jeigu vakare jūsų laukia ištaiginga vakarienė, pagaliau nebelieka dilemos ar grįžti namo persirengti, ar vakaro planus tęsti apsirengus nuobodžia biuro eilute. Jūsų visą pasaulį talpinančioje rankinėje, automobilyje arba ofiso spintoje tikrai atsiras vietos plonytei elegantiškai liemenei ir nedidelei delninei.

Turėkite šį stiliaus duetą po ranka ir „force majeure“ atveju būsite pasiruošusi vos per kelias minutes.

Įvaizdis

Judriai dienai

Laukia judesio ir veiksmo kupina diena, kurios ištikimiausiais palydovais visuomet tampa džemperis ir kedai? Suteikite vilties suspindėti net šiam praktiškam, tik komforto kalbą suprantančiam tandemui. Trys – tai jau kompanija, tegul tviskantis sijonas būna jos siela.

Įvaizdis

„Gyvenimas yra per trumpas nuobodiems deriniams, o puošnūs drabužiai nusipelno daugiau progų išlįsti į viešumą. Nuo šiol kasdieniai deriniai gali būti žavūs, drąsūs ir tinkami dėvėti nesvarbu, kaip pasikreiptų jūsų dienos planai.“ – sako stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)