Labai plonos kojos

Toms, kurių kojos išsiskiria liesumu, derėtų jų neakcentuoti. Venkite itin trumpų sijonų, šortų, verčiau rinkitės midi ir maksi ilgius. Taip pat atsisakykite plačių siluetų, nes tokie išryškins kojų liesumą. Prie sijono mūvėkite kūno spalvos pėdkelnes, venkite juodų (kojas dar labiau plonins), margintų (atkreips dėmesį į kojų liesumą). Rinkitės avalynę trumpais aulais arba be jų, galite drąsiai avėti madingus batelius, segamus ties kulkšnimi.

Sezono pirkinys: pieštuko silueto midi ilgio sijonas

Apvalios šlaunys

Venkite aptemptų sijonų ir kelnių, apatinės dalies drabužiai turėtų švelniai priglusti, lengvai kristi. Tiks kantuotos kelnės, klostyti sijonai, tamsesni nuo kelių platėjantys džinsai. Rinkitės sijonus iki kelių ar žemiau, tiks stambesnes šlaunis paslėpsiantis saulės kliošo kirpimas. Stenkitės, kad apatinės dalies drabužiai būtų tamsesnių spalvų, lygesnių audinių, tuomet šlaunys atrodys plonesnės. Šviesios spalvos, marginimai ir faktūriniai audiniai tik atkreips dėmesį į apvalias šlaunis. Kojos atrodys ilgesnės, o šlaunys plonesnės, jei rinksitės aukštakulnę avalynę.

Sezono pirkinys: minkštomis klostėmis krintantis sijonas

Stambios blauzdos ar kulkšnys

Jei norite, kad blauzdos atrodytų plonesnės, o kulkšnys grakštesnės, rinkitės tamsesnes pėdkelnes, atsisakykite šviesių ir margintų. Jums tiks ilgesnės suknelės ir sijonai, pastaruosius segėkite platesnius, derinkite lengvesnį apavą. Avalynė turėtų būti grakštesnė, nes masyvūs batai pabrėš storesnes blauzdas. Ieškokite nedidelių elegantiškų pakulnių, kurios vizualiai plonins kojas. Venkite aulinukų iki čiurnos ar pusės blauzdos, batelių, segamų ties kulkšnimi. Blauzdas ilgina ir plonina kokybiškos odos batai ilgais aulais.

Sezono pirkinys: elegantiški pastelinės spalvos aukštakulniai

Trumpos kojos

Kad kojos atrodytų ilgesnės, rinkitės vienspalvius apatinės dalies drabužius: pėdkelnių spalvą derinkite prie sijono ar suknelės, avėkite vienspalves kelnes. Jums tiks apatinės dalies drabužiai su vertikaliomis linijomis, tai gali būti klostuotas, gofruotas sijonas, kantuotos kelnės ar tiesiog vertikalios siūlės. Venkite patrumpinto silueto kelnių arba su atraitojamais galais.

Išbandykite kelnes ir džinsus paaukštintu liemeniu. Galite segėti siaurus trumpesnius sijonus, sukneles. Žinoma, kojos atrodys ilgesnės, jei avėsite aukštakulnius batelius. Tačiau venkite aulinukų iki čiurnos ar pusės blauzdos, nes tokie kojas trumpina. Jei ieškote balerinų tipo avalynės, atminkite, kad kojas ilgins bateliai siauresne nosele.

Sezono pirkinys: kelnės paaukštintu juosmeniu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)