Turbūt niekas nepaneigs, kad socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino turi nepriekaištingą stiliaus pojūtį. DELFI Stiliaus skaitytojams ji leido į jos įvaizdį pažvelgti iš arti ir papasakojo įdomių detalių apie savo stilių.

„AŠ Ikona“ naujausio numerio pristatyme sutikta K. Meschino atrodė elegantiškai ir moteriškai, tačiau, pasak jos, iš tikrųjų ji yra kitokio įvaizdžio gerbėja.
Karolina Meschino

„Mėgstu berniukišką stilių. Mėgstamiausi drabužiai yra mano brolio. Kai jis miega, aš įlendu į jo spintą ir kažką pasiimu. Su juo labai dažnai pykstamės dėl to“, – juokėsi ji.

Ji taip pat atskleidė, kad mėgsta apsipirkti vyriškuose parduotuvėse: „Man labai patinka „oversize“ drabužiai ir man nėra gėda apsipirkti vyrų parduotuvėse. Ten perku viršutinių drabužių, džemperių, palaidinių.“

Karolina DELFI Stilius skaitytojams atskleidė, kas yra jos stiliaus „must have: „Turiu didžiulę maniją auskarams. Kiekvieną dieną seguosi ryškius, didelius auskarus. Iš savo rankų niekada negaliu paleisti telefono – jis visada būna kartu su manimi“.

Ji taip pat atskleidė, kad galėtų išgyventi be rankinių.

„Rankinės man visai nereikalingos!. mėgstu būti laisvomis rankomis. Susikišu visus daiktus į kišenes arba tiesiog apkraunu daiktais savo automobilį. Mano draugės ir mama niekaip nesupranta kaip aš taip galiu gyventi”. – juokėsi Karolina.

Pažvelkite į K. Meshino „AŠ Ikona“ renginyje pademonstruotą įvaizdį iš arčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)