Viena viešnia pasirinko baltą suknelę, kurios bendras įvaizdis – įspūdingas, tik ilgis gal kiek per trumpas. Tačiau dėmesio verti buvo jos bateliai: šį pavasarį labai madinga blizgantys bateliai, tinklinės kojinytės ir panašūs motyvai.

Blizgias sukneles ir žvynelius, plunksnas pasirinkusios merginos taip pat neprašovė. 2000-aisiais buvę madingi žvyneliai karaliauja ir šiandien, tad nenuostabu, kad tokį įvaizdį šventei rinkosi ne viena.

Itin elegantiškai ir įspūdingai atrodė Vitulskių pora – Merūnas su žmona Erika. Tokioms progoms itin tinkami blizgūs smokingo tipo atlapai pakelia derinį į aukštesnį lygį. O vienspalvė suknelė iki žemės akcentuoja figūros grožį ir sukuria „kolonos“ įspūdį.

Rausva – viena šio sezono favoričių. Tad ryškiai rožinį ir dar plunksnomis puoštą kostiumą pasirinkusi viešnia išties išsiskyrė iš kitų.

Kai kurių apranga buvo ne iki galo apmąstyta. Tarkime, ne viena viešnia, kaip jau minėta, rinkosi šviesias sukneles ir tamsius batelius. Toks derinys, ypač kai suknelė – trumpoka, vizualiai nukerta kojų ilgį ir kiek darko proporcijas.

Visus įvaizdžius galite išvysti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją