„Tai alijošiaus lapas iš mano sodo. Viskas, ką reikia padaryti – perpjauti jį pusiau ir viduje esančiu geliu patepti savo veido odą. Tai – tarsi gamtos mums dovanotas serumas. Jis greitai įsigeria ir drėkina odą, nepalikdamas riebumo pojūčio“, – viename iš savo įrašų socialiniame tinkle pasakojo manekenė.

Ji taip pat kliaujasi savo grožio eliksyru, namine kauke iš vos dviejų ingredientų – Manuka medaus ir termiškai neapdorotų kakavos miltelių. Anot A. O'Neill, ši kaukė ne tik valo, skaistina ir maitina veido odą, bet ir padeda išvengti priešlaikinio senėjimo.

„Šioje kaukėje gausu antioksidantų, mineralų, vitaminų, gerųjų riebalų, ji taip pat turi priešuždegiminių savybių. Sumaišykite ingredientus ir užtepę ant veido, kaukę palaikykite valandą. Tuomet nuplaukite veidą drungnu vandeniu“, – pasakojo modelis.

Keletą kartų per savaitę Abigail atlieka ir veido odos šveičiamąją procedūrą – natūralų susicukravusį medų ji tepa ant veido, kaklo, taip pat įtrina į rankas. Švelniai pašveitusi odą, nuplauna drungnu vandeniu.

Ji taip pat naudoja ir namų gamybos kūno šveitiklį, sumaišytą iš jūros druskos ir alyvuogių aliejaus (galima naudoti ir kitokį aliejų, pavyzdžiui, abrikosų, rozmarinų ir kt.).

Dar kelios A. O'Neill grožio paslaptys:

Sveika mityba (modelio maisto raciono pagrindas – augalinės kilmės maistas, ji taip pat vartoja spirulinos, bičių žiedadulkių ir mielių žolių miltelių papildus)

2-3 litrai vandens per dieną

Kasdienis natūralaus, termiškai neapdoroto šokolado valgymas (tai, pasak A. O'Neill, tarsi multivitaminų vartojimas, tik kur kas malonesnis. Tai taip pat numalšina potraukį saldumynams)

Hidroterapija (Anot A. O'Neill, kontrastinis dušas ne tik stangrina odą, greitina metabolizmą, bet ir padeda išlikti žvalia ir jaunatviška)

Miegas (rekomenduojama miegoti 8 val. per dieną)

Reguliari mankšta

Jokio alkoholio ir jokių pusfabrikačių ar nesveiko maisto

Natūralių alijošiaus kaukių receptai:

Kaukė veido spalvai pagerinti. Sumaišykite alijošiaus sultis ir neriebią grietinėlę tolygiomis proporcijomis. Kaukę tepkite ant švarios veido odos ryte ir vakare 15-20 minučių.

Kaukė pavargusiai odai. Sumaišykite šaukštą alijošiaus sulčių, dvi-tris braškes, susmulkintas į košelę, du šaukštelius jonažolių užpilo, pusę šaukštelio persikų aliejaus. Vatos tamponu patepkite veidą, po 15-20 minučių nuplaukite šiltu vandeniu.

Kaukė uždegimui mažinti. Sumaišykite du šaukštus alijošiaus sulčių ir vieno kiaušinio baltymą. Patepkite veidą vakare, nuplaukite po 10-15 minučių. Likučių nesaugokite, kaskart reikia gamintis šviežią kaukę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)