Lakoniškus baltos spalvos marškinius M. Markle noriai derina ir su ilgais sijonais, ir su paprasčiausiais džinsais, todėl nekyla abejonių, kad būtent marškiniai užima itin svarbia vietą gausiame jos garderobe, rašoma leidinyje „Elle“.

Meghan Markle

Dėl pomėgio dėvėti marškinius princo Harry sutuoktinė kartais vadinama tikra marškinių žinove, patikrinusia, kokio fasono ir iš kokios medžiagos pasiūti marškiniai labiausiai tinka konkrečioms situacijoms. Ji nėra įsikibusi vieno prekės ženklo – yra vilkėjusi daugybės dizainerių kurtus marškinius. Šito įrodymas – toliau pateikti tipinio Sasekso kunigaikštienės įvaizdžio pavyzdžiai.

Meghan Markle

Maison Kitsuné

Kartu su princu Harry lankydamasi Dabe (Australija) M. Markle vilkėjo baltus susagstomus „Maison Kitsuné“ prekės ženklo marškinius.

Meghan Markle

Givenchy

Baltų susagstomų „Givenchy“ prekės ženklo marškinių ir grindis siekiančio sijono derinys. Tokį įvaizdį M. Markle pasirinko „Endeavour Fund“ apdovanojimų ceremonijai, kurioje dalyvavo kartu su princu Harry.

Meghan Markle

Givenchy

Dar vienas iš „Givenchy“ mados namų atkeliavęs egzempliorius. Jį M. Markle pasirinko 2019-aisiais, vykdama į Vimbldoną.

Meghan Markle

Misha Nonoo

M. Nonoo ir Sasekso kunigaikštienę sieja ne vienus metus trunkanti bičiulystė. Būtent šios dizainerės kurtais marškiniais M. Markle buvo apsivilkusi, kai pirmą kartą kartu su princu Harry pasirodė publikai per 2017-aisiais surengtas „Invictus“ žaidynes.

Meghan Markle

J. Crew

Išeigai į „Monwabisi“ paplūdimį Pietų Afrikoje M. Markle taip pat pasirinko klasiką – „J. Crew“ etikete paženklinus paprastus baltos drobės marškinius.

Meghan Markle

J. Crew

Ir vėl „J. Crew“! Tiktai šį kartą ne balti. Bet stilius toksai pat. Taip apsivilkusi M. Markle švenčia pirmą sūnaus Archie gimtadienį.

Meghan Markle

Victoria Beckham

Uniforminiam savo drabužiui M. Markle liko ištikima ir savanoriaudama labdaros renginyje „Baby2Baby“.

Meghan Markle

Frank & Eileen

Baltus drobinius „Frank & Eileen“ marškinius galima drąsiai vadinti M. Markle mėgstamiausiais. Beje, šis prekės ženklas – daugelio įžymybių favoritas.

Meghan Markle

Polo Ralph Lauren

Manote, kad visiškai balti marškiniai gali atrodyti pernelyg nuobodžiai? O kaip įvertintumėte dryžuotus iš „Polo Ralph Lauren“ kolekcijos – tuos, kuriuos Sasekso kunigaikštienė pasirinko 2018-ųjų Vimbldonui? Vertikalūs mėlynos spalvos dryžiai ypač pagyvino M. Markle įvaizdį.

Meghan Markle

Hannah Lavery

Lankydamasi Johanesburge (Pietų Afrika) M. Markle vilkėjo ne marškinius, o marškinių tipo suknelę – baltą, griežto kirpimo, per visą ilgį susagstomą drabužį, pasirinktą iš vietos įmonės „Hannah Lavery“ asortimento.

Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)