„Kodėl mes taip bijome iškilumų ir nelygumų? – klausia ji instagramo įrašė. – Dažnai leidžiame jiems lemti savo požiūrį į save. Leidžiame diktuoti, kokius drabužius vilkėti. Susitaikome su diskomfortu, kai karštą vasaros dieną dangstome juos kelnėmis, džinsais. Slepiame, nes bijome, kad žmonės žiūrės ir mus smerks. Slepiame, nes mus mokė taip elgtis. Labai džiaugiuosi, kad daugelis jūsų, žavios damos, nusprendė džiaugtis celiulito vasara (grotažymė – #summerofcellulite). Mes vertos vilkėti tai, ką norime, nesikankinti ir nesijausti nepatogiai per karščius vien todėl, kad bijome smerkimo.“

Atėjus vasarai, sporto klubuose padaugėja lankytojų, kita vertus, ir Julie įrašas apie vasaros celiulitą vis populiarėja – vos per savaitę „patinka“ prie įrašo paspaudė tūkstančiai žmonių, parašyta daugybė komentarų.

„Pasijutau laiminga, – pakomentavo viena mergina. – Visada dėl to varžiausi, tai – labiausiai slepiama mano kūno dalis. Dėl to nekenčiu veidrodžio, ir nesvarbu, kiek sveriu, kiek sportuoju, jis [celiulitas] neišnyksta. Man ramiau, kai žinau, nesu viena tokia.“

„Visiškai natūralu – kiekviena mano pažįstama subrendusi moteris, nesvarbu, ar liekna, ar stambi, turi celiulito, išmokau jį priimti ir esu patenkinta šia savo kūno dalimi“, – rašė kita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)