„Rokh H&M“ kolekcijoje dominuos transformatyvaus dizaino objektai, tokie kaip dvigubo sluoksnio lietpalčiai, nusegamais akcentais dekoruotos suknelės, korseto interpretacijos bei konceptualaus dizaino aksesuarai ir rankinės.

„Rokh“ – tai naujos kartos korėjietiškos mados kryptį perteikiantis ženklas, kurio konceptualus, bet itin dėvimas dizainais jau patraukė mados industrijos dėmesį. Didžiuojamės galėdami pristatyti atrinktų, transformatyvių dizainerio Rok Hwang kūrinių liniją ir nekantraujame išvysti, kaip šios kolekcijos akcentus dėvės mūsų klientai“, – teigia „H&M“ moterų dizaino linijos kūrybos vadovė Ann-Sofie Johansson.

„Ši kolekcija klasikinius mados objektus jungia su radikaliomis konstrukcijomis, taip sukuriant laikui nepavaldų dizainą. Labai laukiu, kuomet kartu su „H&M“ savo vizija galėsiu pasidalinti su klientais visame pasaulyje“, – mintimis dalijasi „Rokh“ kūrybos vadovas Rok Hwang.

Kolekcija, kurią sudaro drabužiai moterims, vyrams bei aksesuarai, pasirodys 2024 m. balandžio 18 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją