Renginio svečiams buvo pristatyti tiek rinkoje neseniai pasirodę, tiek gerai žinomi mados ir grožio prekės ženklai, rašoma pranešime spaudai.

„Grožio ir mados srityse pastebime tendenciją judėti itin pažangių technologijų kryptimi. Vis garsiau akcentuojami tvarumas bei sąmoningas ir atsakingas vartojimas. Šiemet po vienu stogu subūrėme gamintojus, kurie demonstravo itin aukštą medžiagų ir ingredientų kokybę, formulių išgryninimą, gaminių patogumą.

Užsienyje didžiulio susidomėjimo sulaukiančius tokio pobūdžio pristatymus nuomonės formuotojams ėmėme organizuoti ir Lietuvoje. Pastebėjome vis augantį poreikį apie rinkos naujienas sužinoti išsamiau – tai labai įkvepia mus stengtis ir išlaikyti lygį“ – apie renginį pasakojo agentūros vadovė Ugnė Petrauskaitė.

Tarp svečių buvo Karolina Meschino, Ingrida Martinkėnaitė, Marija Grabštaitė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Karolina Toleikytė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Maria Randers, stilistės Irina Cybina, Reda Mickevičiūtė, Lina Bernatonytė, socialinių tinklų nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Ieva Swan, Agnė Kulitaitė, visažo meistrės Milita Daikerytė, Neringa Čukinienė, Deimantė Kazėnaitė, Justina Gafarovaitė, žurnalų moterims atstovai, ir kiti mada besidomintys industrijos veidai.

Vis dėlto, labiausiai džiugino iš Niujorko sugrįžusios krepšininko Mindaugo Kuzminsko žmonos Eglės Andreikaitės apsilankymas. Tokio pobūdžio renginiuose Eglė yra retas svečias. Savo privatumą sauganti moteris šįkart nepanoro bendrauti su žiniasklaida.

Renginio akimirkas išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)