Vakaro žvaigžde tapo „Barbė“ – aktorė Margot Robbie, kuri, kas be ko, vilkėjo ryškiai rožinę blizgančią suknelę. Ji tapo net praėjusių metų mados influencere, kuri išpopuliarino „barbių stilių“ ir šis tapo populiariausia metų mados tendencija. Filmui „Barbė“ skirtas ir naujas apdovanojimas – Geriausias kino teatrų ir komercinės sėkmės pasiekimas.

Margot Robbie vilkėjo „Giorgio Armani Privé“ kurta suknele

Daugiausia susižavėjimo šūksnių susišlavė stiliaus ikonos Emma Stone, Jennifer Lawrence ir Natalie Portman. Taip pat neliko nepastebėti ir Cailee Spaeny, Fantasia Barrino, Greta Lee ir Lily Gladstone įvaizdžiai.

Emma Stone vilki „Louis Vuitton“ suknelę

Šių metų „Auksinių gaublių“ raudonasis kilimas spindėjo ryškiai, nes įžymybės įkūnijo Holivudo aukso amžiaus taip vadinamas „sidabrinio ekrano sirenas“ ir puoselėjo 2024 metų pavasario-vasaros podiumuose dominavusią metalo tendenciją.

Žvilgančios suknelės buvo populiariausiu pasirinkimu, kadangi ne viena aktorė vilkėjo prie kūno prigludusius, metalą primenančius drabužius. Tiek nominantai, tiek vedėjai savo raudonojo kilimo įvaizdžius puošė metalu tviskančiais apdarais.

Pavyzdžiui, Julia Garner vilkėjo žvilgančią „Gucci“ suknelę.

Julia Garner vilki „Gucci“

Aktorė Naomi Watts spindėjo prie kūno prigludusia „Fendi“ suknele.

Naomi Watts vilki „Fendi“

O aktorė America Ferrera rinkosi sidabrinę „Dolce & Gabbana“ suknelę.

America Ferrera vilki „Dolce & Gabbana“
Tai dar karta parodo, kad visi garsiausi mados namai savo 2024 metų kolekcijose demonstruoja sidabru ir auksu spindinčius, metalizuotus drabužius.
Emily Blunt vilki „Alexander McQueen“

Nuotraukų galerijoje pamatykite įspūdingiausias „Auksinių gaublių“ suknelės: jų daugiau nei 60!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)