Pirmas ryškus skirtumas tarp lietuvių ir užsieniečių sirgalių gatvės stiliaus – ne tik skirtingi palaikymo komandų marškinėliai, bet ir oro temperatūros pajutimas. Mums penktadienis bei šeštadienis buvo pirmosios karštos vasariškos dienos, kurias dauguma pasitiko su trumparankoviais marškinėliais. Iš šiltųjų kraštų atvykusiems sirgaliams priešingai – prireikė striukių.

Buvo galima išvysti pavienius legendinės Kauno komandos „Žalgiris“ atributika pasipuošusius kauniečius. Kiti lietuviai puošėsi rinktinės spalvomis.

Kaunas ruošiasi krepšinio titanų dvikovai
Kaunas ruošiasi krepšinio titanų dvikovai

Daugiausia miesto svečių puošėsi sirgalių marškinėliais, buvo apsirengę raudonai.

Kaunas ruošiasi krepšinio titanų dvikovai

Kai kurie, tie, kurie nedemonstravo palaikymo komandoms, rinkosi klasikinius sportinio stiliaus įvaizdžius. Džinsai ir šviesus sportinis bliuzonas – idealus derinys lankantis pavasarį ar vėsesnę vasarą bet kurioje šalyje. „All black“ (nuo galvos iki kojų juodas) įvaizdis elegantiškai atrodys net sudarytas iš paprastų rūbų.

Kaunas ruošiasi krepšinio titanų dvikovai

Visus įvaizdžius galite išvysti galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją