Progos susipažinti su kosmetikos naujovėmis nepraleido verslininkės Patricija Gadžijeva, Julija Žižė, Liucina Rimgailė, stilistės Irina Cybina ir Ūla Kotryna Tulevičiūtė, laisvalaikio drabužių kūrėja Simona Starkutė, daininkė Ingrida Martinkėnaitė, vizažistės Neringa Čukinienė ir Justina Gafarovaitė, Miss Lietuva 2013 Rūta Elžbieta Pitkauskienė, žinomos nuomonės formuotojos Indrė Trusovė, Kamilė Dambrauskaitė, Greta Bitinaitė ir daugelis kitų.

Mūsų oda kasdien kovoja su dehidratacija, sukelta žalingų aplinkos veiksnių – UV spindulių, šalčio, kondicionuojamo patalpų oro, žalingų įpročių ir daugelio kitų. Norint atkurti odos skaistumą, būtinas intensyvus odos drėkinimas, suaktyvinantis vandens cirkuliaciją ir giliuosiuose odos sluoksniuose, rašoma pranešime spaudai.

Vanduo odoje juda specialiais vandens kanalais – akvaporinais. Sveikoje odoje per 1 sekundę akvaporinais pernešama net 3 mlrd. vandens molekulių. Taip odos ląstelės aprūpinamos reikalingomis maisto medžiagomis ir mineralais. Ji tampa gyvybinga, švytinti, skaisti, elastinga ir švelni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)