Ne pirmus metus puošianti ir vakarines sukneles modeliuojanti drabužių dizainerė kuria drąsiai, ryškiai ir dėmesio nebijančiai asmenybei.

Dizainerė į kiekvieną drabužį žiūri kaip į meno kūrinį: siekia sukurti pilno paveikslo efektą, apgalvojant kiekvieną detalę ir bandant atrasti dar nematyų naujų siluetų.

Ją žavi skulptūriškos formos, netikėti kirpimai, savo kūryboje ji nevengia ryškių spalvų.

„Memphita“ nauja kolekcija

Paskutinė drabužių dizainerės kolekcija ir naujai atrasta stilistika, įkvėpta šurmulingo miesto ritmo, gimė daug valandų pradirbus su privačiomis klientėmis.

„Kiekviena norime ilgų kojų, išraiškingų kūno linkių ir liekninančių siluetų. Šios suknelės drapiruočių pagalba puikiai užmaskuoja trūkumus ir pabrėžia figūros linkius. Spalvų gama parinkta neatsitiktinai. Ryški metallic audinio suknelė – pirmasis kolekcijos modelis, pasirodęs šių metų „Eurovizijos“ atrankos filmavime uždavė klausimą – o kaip gi ši suknelė galėtų būti pritaikyta ne tik scenai, bet ir kasdienybėje? Daug dėmesio ir pagyrų susilaukęs įvaizdis virto maža kolekcija, kurioje galime rasti ryškiai rožinę ir žemės spalvų sukneles“, – sakė B. Klimbytė.

„Memphita“ nauja kolekcija

Šios kolekcijos suknelės sukuria skirtingą nuotaiką. Viena – ryškesnė – skirta tikrai miesto madistei, o kita – ramesnė – kuria glamūrinio įvaizdžio atmosferą.

„Šios suknelės puikiai išpildo pilną įvaizdį bei nereikalauja didelių pastangų galvojant apie aksesuarus. Lengva ir paprasta, kai užtenka vienos dizainerio suknelės ir nereikia galvoti apie jokius papildomus aksesuarus, nes drabužį lengvą derinti prie kasdien nešiojamos juvelyrikos ar spintoje lengvai randamų klasikinių aukštakulnių“, – svarstė Benita.

Drąsiausios stileivos šią suknelę derins su tos pačios spalvos tamprėmis, sujungtomis su aukštakulniais.

„Memphita“ nauja kolekcija

B. Klimbytė siekia sukurti tokias sukneles, kurias apsivilkus nereikėtų „sukti galvos“.

„Šiame skubėjimo laike to siekiame kiekvienas iš mūsų! Misija įvykdyta!“ – šypsodamasi sakė B. Klimbytė, kviesdama susipažinti su naujausia jos mados namų kolekcija.

Komanda:
Fotografė: Viktorija Makovskaja
Makiažo meistrė: Monika Šacikauskaitė
Modelis: Andrėja Chroškova (Baltic Model Management)
Drabužių dizainerė ir stilistė: Benita Klimbytė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)