Kiekvieną savaitę prekybos centre yra pristatomi vis nauji drabužiai, o senieji išimami iš prekybos. Todėl pirkėjas kiekvieną savaitę atėjęs į parduotuvę gali išvysti vis kitokį drabužių asortimentą.

O asortimentas čia yra labai platus: galima įsigyti tiek laisvalaikio, tiek oficialių, tiek puošnių drabužių. Kainos šių apdarų svyruoja nuo kelių iki keliolikos eurų.

DELFI Stilius pabandė iš šios parduotuvės asortimento sukurti kelis įvaizdžius. Derinome „Lidl“ drabužius su turimais batais, aksesuarais bei rūbais. Išvydę rezultatą likome maloniai nustebinti. Už labai mažą kainą galima išties dailiai apsirengti.

Nuotraukose drabužius demonstravusi Milda nesitikėjo, kad galima sukurti dailių įvaizdžių vilkint prekybos centre įsigytus drabužius už mažą kainą. „Suknelės man taip patiko, kad net pati jas mielai nešiočiau“, – džiaugėsi ji.

Štai, pažiūrėkite, kaip galima apsirengti iš prekybos centro drabužių asortimento:

1. Kombinezonas ir skraistė
Drabužių derinys

2. Suknelė
Drabužių derinys

3. Megzta palaidinė
Drabužių derinys

4. Palaidinė ir šortai
Drabužių derinys

5. Suknelė
Drabužių derinys

6. Suknelė
Drabužių derinys
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)