Jeigu reikėtų apibūdinti dizainerės Rimantės Rimgailaitės kūrybą, vargu ar išsiverstume be pamatu tapusio narcizo gėlės žiedo, kuris pasakoja šiuolaikinę graikų medžiotojo Narcizo istoriją – kaip šiandien mitinis herojus galėtų atrodyti ir kokį gi narcizą jis vaidina šiais laikais. Taigi, dizainerės kūrybai būdinga ekspresija, ryškios spalvos, teatrališki siluetai ir skirtingos faktūros. Tiesa, nors dizainerė dirba jau keletą metų, tokio masto renginys jai bus pirmasis, tad Rimantė neslepia jaudulio: „ Iš tiesų, kolekcijos pristatymui ruošiuosi jau seniai, bet dabar, kai iki šou liko visai nedaug laiko, neslėpsiu, minčių kyla visokių: nuo nerimo iki laimės, mat adrenalinas kaitina kraują. Bet, be abejonės, tai išties įdomus laikotarpis mano gyvenime.

Dizainerė Rimantė Rimgailaitė surengs pirmąjį autorinį kolekcijos pristatymą

Daugelis klausia, kodėl turėdama tokią didelę patirtį drabužių dizaine tik dabar rengiu pirmąjį asmeninį šou, bet aš manau, kad viskam savas laikas – matyt, aš ir mano kūryba iš tiesų pribrendome didesniam žingsniui, paskelbimui apie save ir savo darbus garsiau, plačiau. Viskas mano darbe yra cikliška ir išjausta, palaipsniui, neforsuojant ankščiau laiko. O šiaip, iš esmės viskas klostosi pakankamai sklandžiai, neabejoju, bus tikrai labai gražus renginys“.

Dizainerė Rimantė Rimgailaitė surengs pirmąjį autorinį kolekcijos pristatymą

Paklausta, ką gi kviestiniai svečiai ir kūrybos gerbėjai išvys kolekcijos pristatymo metu, dizainerė intriguoja, kad žiūrovų laukia net trys kolaboracijos, žinomi modeliai ir konceptuali kolekcija, į kurią įdėta išties daug laiko ir širdies.

Dizainerė Rimantė Rimgailaitė surengs pirmąjį autorinį kolekcijos pristatymą

„Pristatymo metu žiūrovus nustebinsiu tikrai ne vienu siurprizu – nuo netikėtų kolaboracijų iki žinomų veidų ant podiumo. Tikrai labai nekantrauju, tačiau kol kas detales palikime paslaptyje. Na, o kalbant apie drabužių modelius, galiu atskleisti tik tiek, kad laukia proginių bei vestuvinių drabužių kolekcija skirta moterims ir vyrams“, – pasakoja dizainerė Rimantė Rimgailaitė.

Dizainerė Rimantė Rimgailaitė surengs pirmąjį autorinį kolekcijos pristatymą
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)