Ne veltui sakoma, kad bateliai – svarbiausia derinio dalis. Jie gali kardinaliai pakeisti įvaizdį. Su ta pačia suknele apsiavusi elegantiškus aukštakulnius atrodysite vienaip, sportinius batelius – kitaip. Tokią stiliaus metamorfozę pasirinko ir D. Nausėdienė.

Diana Nausėdienė

Antradienį ji apsilankė Briuselio vaizduojamųjų menų centre „BOZAR“, kuriame susipažino su Belgijos ir pasaulio kultūros paveldu. Pirmoji ponia bendravo su naujuoju centro generaliniu direktoriumi ir meno vadovu Christophe Slagmuylderiu, aplankė šiuolaikinio belgų menininko Michelio François parodą, apžiūrėjo „BOZAR“ perlu ir pasididžiavimu vadinamą, 35 metus kauptą baroko meno kūrinių kolekciją „Barokas Florencijoje“.

Diana Nausėdienė

Vizitui D. Nausėdienė pasirinko klasikinio prieskonio laisvesnio stiliaus derinį. Moteris mūvėjo baltas platėjančias kantuotas kelnes – jos buvo labiausiai klasikinė įvaizdžio dalis. Baltos kelnės stilistų ypač rekomenduojamos vasarai – kaip įprastai juodų klasikinių kelnių alternatyva.

Viršutinei aprangos daliai pirmoji ponia pasirinko juodos spalvos palaidinę, o prie jos priderino sidabro spalvos aksesuarus. D. Nausėdienė dažnai renkasi vėrinius, jie atkreipia dėmesį į veido sritį.

Diana Nausėdienė

Bateliai – štai kas įvaizdyje buvo neįprasta. Dažniausiai besirenkanti lengvus baleto, įsispiriamus klasikinius batelius ar batelius neaukštais kulnais, šįkart pirmoji ponia avėjo sportiniais bateliais. Jie buvo balti – kaip ir kelnės – taip sukuriant vientisą siluetą ir „koloninį“ įspūdį, išilginant figūrą.

Prie klasikinės aprangos priderinti sportiniai bateliai atrodė lengvai ir moderniai, o einant į menų centrą mieste – geresnio pasirinkimo ir negalėjo būti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją