Pats didžiausias, svarbiausias ir pagrindinis tinklaraštis apie modelius models.com, kurį įdėmiai seka visi fotografai, agentai, redaktoriai, atrankų direktoriai, modeliai ir mados gerbėjai iš viso pasaulio, atrinko lietuvę Goudy, kaip patį perspektyviausią naują modelį.

Rosie Daly, kuri atsakinga atrinkti ir publikuoti pačius perspektyviausius tarptautinius modelius, dėmesys užkliuvo už modelio devyniolikmetės Guodos Juknevičiūtės-Goudy, kuri ką tik pasirodė ant Vivienne Westwood podiumo Londone. Šią merginą iš Jurbarko, kai jai buvo tik 14 metų, „Facebook“ tinkle atrado modelių agentūra „D-Max management“, o po mėnesio ji jau išvyko į Paryžių.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Rosie į models.com atrenka modelius iš Lietuvos. Čia pateko ir Eva Arlauskaitė, kurią paskui fotografas Mario Testino kartu su garsiausia Lietuvos manekene Edita Vilkevičiūte įamžino „Dolce&Gabbana“ kampanijoje. Taip pat Aida Aniulytė, kuri vėliau pasirodė ant „Vogue“ viršelio ir Alexander McQueen podiumo dar prieš jo mirtį. Olga Bitkos – iškart tapo „Shu Uemura“ kosmetikos pasaulinės kampanijos veidu.

„Negalima paneigti, ne tik iš kalbų, bet ir patirties, kad models.com yra tam tikras pranašas, jau iš anksto nurodantis, kurių modelių priešaky laukia didelė sėkmė. Laikas parodys, kiek Goudy pavyks garsinti Lietuvos vardą“, – kalbėjo „D-Max management“ modelių agentūros vadovė Veronika Girdauskaitė.

Vien šį mėnesį G. Juknevičiūtė turi spėti nusifotografuoti žurnalui Londone, taip pat nusifilmuoti Vokietijoje svarbiai reklamai ir nuskristi į Paryžių madų savaitei. Tuo tarpu pažintis su britų legenda Vivienne Westwood, kuri kartu su Malcolmu McLarenu pradėjo istorinę pankų judėjimo bangą, išliks atminty dar ilgai.

Goudy apie 75-erių Vivienne pasakoja: „Pirmąjį kartą sutikau Vivienne Westwood per drabužių matavimus prieš šou. Net nesitikėjau, kad ji bus tokia paprasta ir draugiška moteris! Į savo studiją ji atvažiavo dviračiu, o įėjusi plačia šypsena su visais susipažino. Vivienne - labai inteligentiška, bet tuo pat metu skleidžia tiek daug energijos ir jaunatviškumo! Šou metu užkulisiuose ji pati apžiūrinėjo kiekvieną ant scenos turintį išeiti modelį ir pačią paskutinę sekundę pataisydavo ar išvis nuimdavo kažkurią detalę, aksesuarą. Mačiau jos didžiulį užsidegimą madai, kūrybai ir mylimam darbui!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)