1. Kosmetikos priemonė. Lūpų pieštukas „Sisley“ nude.

2. Sportas. Mankšta yra tapusi svarbia mano gyvenimo dalimi. Esu išbandžiusi ne vieną sporto šaką. Gana dažnai praktikuoju boksą. Nes tai geriausias būdas kombinuoti kardio ir raumenų veiklą.

3. Veido procedūros. „Nesakau „ne“ estetinės medicinos procedūroms, kurios maskuoja išvaizdos netobulumus, išryškina privalumus. Periodiškai lankausi klinikoje „Grožio pasaulis“, kur atlieku veido valymą, pilingą frakciniu lazeriu, PRP, biorevitalizaciją, mezoterapiją, elektroporaciją ir kt.“, – rašoma pranešime.

4. Kūno procedūra. Žiemą didelį dėmesį skiriu kūno odai. Gana dažnai pasilepinu stangrinančia procedūra krioterapija, masažais. Mėgiamiausia procedūra – įvyniojimas su jūros dumbliais. Po jos oda tampa stangresnė, švytinti. Šį stipriai detoksikuojantį, liekninantį įvyniojimą, kaip ir daugelį kitų masažų, atlieku klinikoje.

5. Plaukai. Bent kartą į metus apsilankau pas gydytoją dermatologę ir atlieku mezoterapiją, kuri skatina plaukų augimą ir maitina juos iš vidaus.

6. Rankinė. Prioritetą teikiu „Tom Ford“ rankinėms.

7. Mylimiausias drabužis. Šį sezoną pamėgau odines kelnes.

8. Papuošalas. Mano didžiausia silpnybė – laikrodžiai (šypsosi). Iš namų galiu išeiti be auskarų ir kitų aksesuarų, tačiau laikrodžio nepamirštu niekada.

9. Akcentas. Batai. Neretai savo batų lentynose pasiklystu, nes jų turiu labai daug (šypsosi). Didžioji jų dalis – aukštakulniai.

10. Vakaro kvepalai. Mėgstamiausias kvapas - Frederic Malle „Portrait of the lady“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)