Legendinė hitų kūrėja Shania Twain ir vėl pabandė atrodyti neatpažįstama. Į Los Andželo „Crypto.com“ areną dainininkė atvyko vilkėdama stambiais burbulais išpieštu kelnių ir švarko kostiumu ir užsidėjusi taip pat margintą skrybėlę, rašo „Mail Online“.

57-erių Sh. Twain pasirinko Harriso Reedo sukurtą ansamblį, o po švarku buvo pasivilkusi juodos spalvos korsažą. Dainininkės kaklą puošė „Messika“ vėrinys, bet įvaizdžio akcentu tapo raudonų plaukų perukas ypač pakeitęs tipinį jos amplua.

Grammy 2023

Modelis Blac Chyna ant raudonojo kilimo pasirodė vilkėdama juodos spalvos glaustinę, matyt, sulaukusią daugiau publikos dėmesio nei apdovanojimams nominuoti atlikėjai.

34-erių realybės šou švagždė, kurios tikrasis vardas – Angela Renee White, prie plunksnomis išpuoštos glaustinės mūvėjo juodas peršviečiamas pėdkelnes ir juodus aukštakulnius. Publiką šitoks įvaizdis akivaizdžiai pribloškė. Kažkas iš renginio stebėtojų pakomentavo: „Blac Chyna atrodo kaip paukštis iš „Piktadarės istorijos“.“ Kitam įžymybė priminė juodą balandį.

Grammy 2023

Nominacija pagerbta dainininkė Gayle nutarė pakerėti gotišku stiliumi ir pasirinko juodą peršviečiamą nėrinių sunkią. Spenelius hito ABCDEFU atlikėja buvo užsiklijavusi žvaigždės formos lipdukais. Jos kaklą juosė antkaklį su grandine primenantis aksesuaras. Vienintele spalvine aštuoniolikmetės Gayle įvaizdžio detale tapo plaukai – iš vienos sklastymo pusės juodi, bet iš kitos – rudi.

Grammy 2023

Muzikos prodiuseris Benny Blanco vietoj tipinio kostiumo ryžosi apsivilkti džinsinius drabužius. Ką nors oficialesnio į denimą iškeitė ir dainininkas Miguelis.

Grammy 2023
Grammy 2023

Aktorė Alisha Gaddis atrodė taip, tarytum skendėtų gėlių pusnyje, o seriale „Įstatymas ir tvarka“ („Law & Order“) nusifilmavusi Amanda Green šį kartą nutarė būti dryžuota, tačiau kostiumo ir marškinių spalvos taip kirtosi tarpusavy, kad į jas bežiūrint galėjo paskausti akys.

Grammy 2023
Grammy 2023

Spalvos – juodos ir ryškiai rožinės derinys – pakišo koją ir dainininkei Hannah‘ai Monds.

Grammy 2023

2023-iųjų „Grammy“ tapo dar viena švente, kurioje pagerbiami garsiausiai muzikos pasaulyje skambantys vardai ir buriasi į apdovanojimus pretenduojančios žvaigždės.

Renginio nominantais tapę atlikėjai varžosi dėl legendinio „Grammy“ apdovanojimo – Auksinio gramofono, ne vieną dešimtmetį teikiamo už svarų indėlį į pasaulio muzikos kultūrą.

Didžiausiu pripažinimu per visą karjerą neretai tampantys apdovanojimai per „Grammy“ ceremoniją dalijami įvairaus žanro atlikėjams, besirungiantiems Geriausio albumo, Geriausio debiuto ir begalėje kitų kategorijų.

Šių metų nominantų sąrašuose – nuo 2021 m. spalio 1 d. iki 2022 m. rugsėjo 30 d. kūrinius išleidę atlikėjai.

Pretendentus į elitinį apdovanojimą lapkričio mėnesį paskelbė Johnas Legendas, Olivia Rodrigo ir kitos muzikos žvaigždės. Beveik pusė pagrindinių šių metų nominantų – moterys ir daugiau nei pusė – ne baltųjų rasės atstovai.

Vardijant didžiausius varžovus galima paminėti Lamarą, nominantą aštuoniose kategorijose, taip pat Adele ir Brandi Carlile – į septinis gramofonus pretenduojančias atlikėjas. Harry Styleso, Mary J. Blige, DJ Khaledas, Future, The-Dream ir Randy Merrillo vardai puikuojasi šešiose kategorijose.
Pristatyti nominantus buvo pasiūlyta Cardi B, Olivia‘ai Rodrigo, Shania‘ai Twain, Jamesui Cordenui, Billy Crystalui, Violai Davis, Dwayne‘ui Johnsonui ir JAV pirmajai poniai Jill Biden.

Apdovanojimų ceremonijos žiūrovų laukia Harry Styleso, Jay-Z, Bad Bunny, Mary J. Blige, DJ Khaledo, Lilo Wayne‘o, Brandi Carlile, Luke‘o Combso, Lizzo, Kim Petras ir Samo Smitho pasirodymai.

Nors ir ne visos žvaigždės galės švęsti triumfą, tuščiomis renginio nepaliks nė viena įžymybė – visos išsiveš po dovaną, kurių bendra vertė – 60 tūkst. dolerių. Tarp pačių brangiausių dovanų – 18 tūkst. dolerių vertės čekis riebalų nusiurbimo nuo rankų procedūrai, maždaug 2 tūkst. dolerių vertės aukso ir krištolo juvelyrikos komplektas ir maždaug tūkstantį dolerių kainuojantis „Bugaboo“ vežimėlis.

Vardijant kiek kuklesnes dovanas, kurių gali tikėtis „Grammy“ svečiai, reikėtų paminėti šunį robotą (80 dolerių), geriausią pasaulyje baseinų valymo robotą (400 dolerių), „Nerf“ žaislinį pistoletą (60 dolerių) ir 40-ies energijos kortelių rinktinį, padedantį susitelkti į pozityvios energijos kaupimą (25 doleriai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)