66-osios „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos metu rekordus pagerino Taylor Swift, kuri įėjo į istoriją, pelniusi ketvirtą Metų albumo apdovanojimą – daugiausiai iš visų atlikėjų pasaulyje – už albumą „Midnights“.

„Grammy“ after party
„Grammy“ after party

34-erių metų atlikėja gali triumfuoti, aplenkusi tokias muzikos ikonas kaip Frankas Sinatra, Paulas Simonas ir Stevie Wonderis.

T. Swift įveikė gausų būrį nominantų, tarp kurių buvo Lana Del Rey, Olivia Rodrigo, „Grammy“ numylėtinis Jon Batiste ir pagrindinė nominantė SZA, ir atsiėmė pagrindinį apdovanojimą.

„Grammy“ after party

Praūžus įspūdingiems „Grammy“ apdovanojimas, visame Los Andžele dūzgės tęsėsi dar ilgai. Juose pasirodė drąsiausi ir stilingiausi, bet kai kurie pasirinko ir nelabai vykusį stilių. Vieni apdovanojimų vakaro dalyviai rinkosi įspūdingus, kiti santūrius, treti – rizikingus aprangos derinius.

„Grammy“ after party

Peržiūrėkite ką apsirengė ir kaip atrodė 2024 metų „Grammy“ muzikos apdovanojimų vakarėlių svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)