DELFI Stilius pasiteiravo Karolinos, kaip jai pavyko tapti ikona ir ką dėl to jai teko padaryti.

„Man labai sunku atsakyti į tokius klausimus ir labai sunku save vertinti iš šalies, nes aš dabar jaučiuosi tokiame gyvenimo laikotarpy, kuriame esu pasimetusi ir pati nelabai suprantu, kas vyksta su manimi ir mano populiarumu“, – teigė K. Meschino.

Agnė Jagelavičiūtė ir Karolina Meschino

Kai mergina socialiniame tinkle „Instagram“ pamato tą skaičių – beveik 160 tūkst., jai tampa sunku suvokti, kad tai yra fiziniai žmonės, kurie seka kiekvieną jos žingsnį socialinėje erdvėje.

„Iki dabar nesuprantu, jog tai realybė“, – kalbėjo žinoma mergina.

Karolina Meschino

Anot jos, šis pakilimas yra laikinas gyvenimo laikotarpis, o populiarumas gali netrukus išblėsti, todėl būtina jį išnaudoti ir perduoti prasmingą žinutę aplinkiniams.

„Didžiulė garbė, kad mane pakvietė būti ant šio žurnalo viršelio, bet tas žodis – ikona, mano nuomone, yra gyvenimo būdo pasiekimas. Man mano mama yra ikona. Jai yra daugiau nei keturiasdešimt metų, ji mane užaugino, todėl aš ją kiekvieną dieną matau iš visų pusių, visomis prasmėmis ir įvairiose situacijose. Aš matau, kaip ji su viskuo susidoroja, ji yra įkvėpimas “, – atviravo grožio etalonu tapusi K. Meschino.

Tačiau netrukus Karolina susikulkino ir prisipažino, kad sunku patikėti dabartine jos pačios populiarumo viršūne ir kad kažkas ją mato kaip pavyzdį.

Agnė Jagelavičiūtė ir Karolina Meschino

„Aš tiesiog transliuoju savo kasdienybę. Gyvenu įprastą gyvenimą, o „Instagram“ yra tiesiog šalia. Tapti ikona per daug nesistengiau ir tai įvyko netyčia, bet iš kitos pusės – tai yra labai malonu, motyvuoja stengtis ir rodyti geresnį pavyzdį jaunesnėms merginoms“, – pasakojo dėmesio centre atsidūrusi K. Meschino.

Kalbėdama apie savo gyvenimą po tėvų sparnu, Karolina akcentavo, kad niekada nematė besipykstančių mamos ir tėčio, mat šeimoje buvo sukurtas idealas.

„Aš kiekvieną dieną savo mamą mačiau kaip mamą, bet dabar, kai jau esu labiau paaugusi, ją matau kaip žmogų, kaip draugę ir tai įkvepia. Ypač, kai tu suvoki, kiek ji visko praėjo ir kaip ji stengėsi, kad mane su broliu užaugintų dorai. Mus supažindino su įvairiomis kultūromis, veždavosi į įvairiausias keliones. Mama man yra didžiausia ikona ir įkvėpimas kiekviename žingsnyje. Aš pati norėčiau kada nors būti kaip ji“, – prisipažino Karolina.

Priimdama dėmesį, K. Meschino teigė mananti, kad ikonos titulas jai suteiktas per anksti. „Man labai yra džiugu, kad kažkas kitas mane taip mato. Ikona yra įvertinimas iš šalies – tai, ką sako kiti. Tačiau svarbiausia išmokti pamilti ir priimti save, duoti sau laisvę ir nebijoti“, – reziumavo ikona tapusi K. Meschino.

Karolina Meschino
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)