Tarp prastą skonį (arba prastą stilistų darbą) pademonstravusių žvaigždžių – amerikiečių aktorė Allison Janney, vilkėjusi prigludusią dizainerio Bibhu Mohapatra suknią su įmantriomis rankovėmis. Smulkaus sudėjimo moters figūrą neproporcingai iškraipė masyvi viršutinė suknelės dalis.

Allison Janney

Holivudui vis dar nepamirštant Harvey Weinsteino priekabiavimo skandalo, pastaraisiais mėnesiais kultūros renginiuose visame pasaulyje jų dalyviai rengiasi juodai. Taip jie rodo palaikymą prieš netinkamą seksualinį elgesį nukreiptoms kampanijoms, tokioms kaip „#MeToo“ ar „Time's Up“.

Išsiskirti iš minios – viena pagrindinių taisyklių siekiantiems atsidurti fotografų taikiklyje ar būti linksniuojamiems žiniasklaidoje. Ir kol ryškiausios Holivudo žvaigždės dabinosi juodos spalvos apdarais, taip siekiant solidarizuotis su seksualinio priekabiavimo aukomis, aktorės Hofit Golan nusprendė įsisprausti į spindinčią, pūstą suknelę, apnuoginančią dekolte sritį.

Hofit Golan

Rizika vilkėti perregimais audiniais kūną apnuoginančias sukneles šį kartą nepasiteisino aktorėms Saoirse Ronan, Sophie Cookson ir Anya Taylor.

Saoirse Ronan
Sophie Cookson
Anya Taylor

O štai Helena Bonham Carter kritikos sulaukė už kiek senamadiško kirpimo atlasinę suknelę ir prie jos priderintus aukštakulnius-žudikus apvalia nosele.

Helena Bonham Carter

Daugiau BAFTA raudonojo kilimo įvaizdžių išvysite fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)